Hae

Visuaalinen hahmottaminen ja toimintakyky


24.08.2023 - 25.08.2023

Etäkoulutus

Tämä koulutus toteutuu etäyhteydellä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää täältä.

Visuaalinen hahmottaminen ja toimintakyky

Visuaalinen hahmottaminen muodostaa keskeisen osan kyvystämme ymmärtää ympäröivää maailmaa. Visuaalisen hahmottamisen vaikutus on hyvin konkreettinen esimerkiksi kädentaidoissa, mutta vaikuttaa myös laajemmin kykyymme ymmärtää ympäristöä ja toimia siinä sekä ymmärtää sosiaalista viestintää.

Koulutuksessa opitaan määrittelemään asiakkaan visuaalisen hahmottamisen vaikeuksien taso sekä valitsemaan kunkin asiakkaan taitojen tasolle sopivat harjoitteet. Lisäksi hahmottamisen laajemman ymmärtämisen kykyä voi hyödyntää vanhempien ja muiden ammattilaisten ohjauksessa ja asiakasta hyödyttävien keinojen miettimisessä.

Tämän koulutuksen avulla voit parantaa kuntoutuksen tuloksellisuutta. Koulutus auttaa kehittymään asiakkaan kokonaistilanteen ja kokonaisresurssien ymmärtämisessä ja siten luomaan luotettavampia suunnitelmia ja ennusteita myös tulevan tuen tarpeen suhteen.
Koulutus soveltuu kaikenikäisten parissa työskenteleville.

Aikataulu:
Torstai 24.8.2023 klo 9-16
Perjantai 25.8.2023 klo 9-16

Mikä tässä koulutuksessa on ollut parasta? – Osallistujat vastaavat:

Sisältö kokonaisuudessaan ja mahdollisuus pohtia teoriaan peilaten käytännön caseja Helin ja muiden kanssa. Kiva lopulta myös että oli sekä lapsi-että aikuisasiaa, kun tässäkin taas vaikuttaa lapsen toimintaan aikuisen tekeminen ja kun vaikeus on vahvasti perinnöllistä on tärkeää ymmärtää myös sitä miten voi näkyä aikuisena.

Hyvä ja selkeä kerronta, kokonaiskuva visuaalisen hahmottamisen ongelmista, konkreettiset neuvot visuaalisen hahmottamisen kuntoutukseen, hauskat ja mieleenpainuvat esimerkit.

Koulutus jäsensi itsellä jo olevaa tietoa ja käytännön kokemusta visuaalisesta hahmottamisesta sekä toi selkeyttä omaan työhön arvioinnissa ja terapiassa.

Teoriatieto yhdistettynä käytäntöön. Erityisesti pidin kouluttajan `rautalankamallista` Hän osasi tarjota haastavaan ja monitahoiseen aiheeseen selkeän lähestymistavan.

 

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu toimintaterapeuteille, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille kuntoutusalan ammattilaisille.

Kouluttaja: Heli Isomäki, neuropsykologian erikoispsykologi, vaativan erityistason neuropsykologi (VET), psykologian tohtori

 

 

 

 

Ilmoittautuminen: Visuaalinen hahmottaminen ja toimintakyky 24.-25.8.2023

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 450 € + alv 24 %
Normaalihinta 500 € + alv 24 %

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862