Hae

Refluksi lasten syömisvaikeuksien takana


02.10.2023

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Etäyhteydellä toteutuva koulutuspäivä, joka soveltuu kaikille lasten kanssa työskenteleville kuntoutus- ja hoitoalan ammattilaisille.

Koulutuksessa perehdytään vauvojen ja isompien lasten refluksiin, oireiden syihin ja niiden tunnistamiseen, oireilun merkitykseen lapsen syömisvaikeuksissa ja lapsen käyttäytymisessä, refluksin hoitokeinoihin sekä refluksioireisten lasten syömisvaikeuksien kuntoutuksen erityispiirteisiin.

Refluksi on yksi yleisimpiä syitä pienten lasten syömisvaikeuksien taustalla. Voimakkaasti refluksioireilevat lapset oppivat usein jo vauvana liittämään epämukavan olonsa ja kipunsa syömiseen ja iän myötä pulma helposti vain hankaloituu. Refluksioireilevilla lapsilla on myös havaittu keskimääräistä enemmän aistisäätelyn haasteita ja oireilun vuoksi mahdollisesti suppeaksi jäävä ruokavalio saattaa aiheuttaa syömistaitojen kehityksen viivästymistä. Refluksilasten syömisvaikeuksiin tulisikin puuttua ajoissa. Oireilulle tyypillinen aaltoilu sekä oirekuvan muutokset tuovat kuntoutukseen usein omat haasteensa ja edellyttävät kuntouttajalta lasten refluksin hyvää tuntemusta.

Koulutus toteutuu Zoom-sovelluksella maanantaina 2.10.2023 klo 9-15. 

 

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu kaikille lasten kanssa työskenteleville kuntoutus- ja hoitoalan ammattilaisille

Kouluttaja: Annukka Moilanen, toimintaterapeutti, SI-terapeutti, SOS feeding -terapeutti, imetyskouluttaja

Annukka on työssään lasten toimintaterapeuttina erikoistunut pienten lasten syömisvaikeuksiin, aistisäätelyhäiriöihin ja lasten lähiympäristön ohjaukseen. Imetysohjaajana lähimpänä sydäntäni on allergisten ja refluksioireilevien vauvojen imetys ja siinä onnistuminen. Pitkän työkokemuksen ja omien lasten kautta Annukka on oppinut, että varsinkin lasten kohdalla kaikki todellakin vaikuttaa kaikkeen ja joskus pienikin muutos asioissa voi tuoda suuren helpotuksen arkeen.
Annukka on Refluksilapset ry:n perustajajäsen ja pitkäaikainen puheenjohtaja.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

 

 

 

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen: Refluksi lasten syömisvaikeuksien takana 2.10.2023

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Kartta latautuu...