Hae

Vasa Concept – Level 1


31.01.2022 - 01.02.2022

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

2 paikkaa vapaana, ilm. 16.1.2022 mennessä!

Vasa Concept -koulutus, 2 pv.  Kouluttajana tt Mari Tynkkynen. 

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä!

Vasa Concept on intialaisen fysioterapeutin, Dr Rajul Vasa:n kehittämä kuntoutusmuoto, joka perustuu aivojen uudelleenoppimiseen, hermoratojen uudelleen muotoutumiseen ja aivoalueiden uudelleen aktivoitumiseen. Aivovaurion jälkeen aivot tarvitsevat paljon toistoja, ja harjoittelussa pyritään aktivoimaan kehon halvaantunutta puolta mahdollisimman paljon.

Ohjelma:

Kurssin tavoitteena on, että kurssille osallistuja osaa avustaa yleisimmissä Vasa Concept harjoitteissa sekä hän osaa pohtia milloin mikäkin perusharjoitteista kannattaa valita. Kurssilla perehdytään Vasa Concept kuntoutusmenetelmän perusteisiin, verkostotyöhön ja kotiharjoittelun aktivoimiseen. Kurssi on hyödyllinen kaikille neurologista ja kokonaisvaltaista kuntoutusta tekeville fysio- kuin toimintaterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille, sekä kuntoutujille ja heidän avustajilleen.

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Kohderyhmä: Toiminta- ja fysioterapeutit sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset ja alan opiskelijat. Myös kuntoutuja &  avustaja voivat osallistua koulutukseen.

Kouluttaja:
Mari Tynkkynen, toimintaterapeutti

Ilmoittautuminen: tästä

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko p. 0400 737256.

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 420 € + alv 24 %
Normaalihinta 520 € + alv 24 %. Opiskelijahinta -50%.
Hinta sisältää 2 pv koulutuksen, lounaat (ravintola Kuutio) ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Image

Palautteita edellisen koulutusryhmän osallistujilta: 

Annan koulutuksesta kokonaisarvosanan (asteikolla 1-10)  Vastaajien määrä: 15    / Keskiarvo 9,3

Avoin palaute:                                                      –  Etäkoulutus onnistui todella sujuvasti ja keskustelua käytiin mukavan aktiivisesti. Helpottaa ja mahdollistaa osallistumista myös kauempaa. Usein kynnykseni koulutuksiin osallistumisessa on se, että ovat niin kaukana. tämä oli mahtava juttu, kun onnistui näin :)”
–  “Hieno homma, että tämä onnistui etänä ja oikeiden kuntoutujien kanssa myös etänä. Mielenkiintoinen aihe ja konsepti ja on mahtavaa oppia aina uutta.Mielestäni näitä etäkoulutuksia kannattaisi kehittää edelleen oli koronaa tai ei. Yhteydet toimi hyvin ja en kokenut jääväni mistään paitsi etäosallistujana.:)”
– “Osallistuin etänä ja oli mahtava huomata että myös näin koulutuksesta sai valtavasti irti, täysin verrattavissa läsnäkoulutukseen.”
– “Etämahdollisuus mahdollisti osallistumisen pohjoisesta käsin, tod.näk. muuten olisi jäänyt käymättä.
Kouluttaja oli tosi hyvä. Sisältö oli tosi hyvin jäsennelty.”    – “Pari taukoa lisää olisi voinut pitää ajatuksen kirkkaampana. Oli tosi hyvä ja avoin ilmapiiri, mahdollisti keskustelun ja oli helppo esittää kysymyksiä”


Kartta latautuu...