Hae

Motivaatio ja minäpystyvyys – kuntoutumisen mahdollistajat


11.11.2021

Etäkoulutus

Tämä koulutus toteutuu etäyhteydellä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää täältä.

Motivaatio ja minäpystyvyys – kuntoutumisen mahdollistajat

Motivaation merkitys kuntoutuksen tuloksellisuudelle on kiistaton. Erityisen merkityksellistä motivaatio on siirtymävaikutuksen aikaansaamisessa. Taidot ilman motivaatiota eivät siirry kuntoutustilanteen ulkopuolelle.

Minäpystyvyys on asiakkaan kokemuksellinen ajatus omasta pystyvyydestä. Se kohdistuu myös kuntoutumisen kohteena olevaan asiaan ja vaikuttaa oleellisesti siihen, miten paljon asiakas on valmis ponnistelemaan saavuttaakseen taidon ja miten vastoinkäymiset ja kuntoutumisen hitaus vaikuttavat asiakkaan jaksamiseen.

Koulutus antaa eväät ymmärtää motivaatiota ja minäpystyvyyttä. Se tarjoaa konkreettisia keinoja tukea niitä osana kuntoutusprosessia niin lapsilla, nuorilla kuin aikuisilla.

Koulutus soveltuu kaikenikäisten parissa työskenteleville kuntoutusalan ammattilaisille.

  • Huom! Tämän koulutuksen kanssa samaan aikaan 11.-12.11.2021 osuu Kuntoutusyrittäjäpäivät, jossa on  paljon ajankohtaisia teemoja yrittäjille. Tämän päällekkäisyyden takia Kuntoutusyrittäjät ry. tarjoaa tähän koulutukseen osallistujille 20% edun Kuntoutusyrittäjäpäivien maksusta. Voit käyttää edun siten, että ilmoittautuessasi kirjoitat VIITE-kenttään ETU20%. Katso tästä Kuntoutusyrittäjäpäivien ohjelma.

 

Kohderyhmä: Kuntoutusalan ammattilaiset

Kouluttaja: Heli Isomäki, psykologi, neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian tohtori

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

 

 

 

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 275 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen: Motivaatio ja minäpystyvyys – kuntoutumisen mahdollistajat 11.11.2021

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.