Motivaatio ja minäpystyvyys – kuntoutumisen mahdollistajat

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
Kartta sivun lopussa »

Tämä koulutus toteutuu etäyhteydellä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää täältä.

Motivaatio ja minäpystyvyys – kuntoutumisen mahdollistajat

Motivaation merkitys kuntoutuksen tuloksellisuudelle on kiistaton. Erityisen merkityksellistä motivaatio on siirtymävaikutuksen aikaansaamisessa. Taidot ilman motivaatiota eivät siirry kuntoutustilanteen ulkopuolelle.

Minäpystyvyys on asiakkaan kokemuksellinen ajatus omasta pystyvyydestä. Se kohdistuu myös kuntoutumisen kohteena olevaan asiaan ja vaikuttaa oleellisesti siihen, miten paljon asiakas on valmis ponnistelemaan saavuttaakseen taidon ja miten vastoinkäymiset ja kuntoutumisen hitaus vaikuttavat asiakkaan jaksamiseen.

Koulutus antaa eväät ymmärtää motivaatiota ja minäpystyvyyttä. Se tarjoaa konkreettisia keinoja tukea niitä osana kuntoutusprosessia niin lapsilla, nuorilla kuin aikuisilla.

Koulutus soveltuu kaikenikäisten parissa työskenteleville kuntoutusalan ammattilaisille.

Kohderyhmä: Kuntoutusalan ammattilaiset

Kouluttaja: Heli Isomäki, psykologi, neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian tohtori

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 275 € + alv 24 %
Hinta sisältää lähiosallistujille lounaat ja kahvitarjoilut.
Koulutuksen hinta on sama myös etäosallistujille.

Ilmoittautuminen: Motivaatio ja minäpystyvyys – kuntoutumisen mahdollistajat 11.11.2021