Hae

Koulutukset

Ohjeita koulutukseen osallistujille

Tervetuloa koulutukseemme!

Tervetuloa Kuntoutuskouluttajien koulutukseen! Osallistujien, kouluttajien ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus on meille tärkeitä. Olemme koonneet ohjeistuksen, jonka avulla pyrimme varmistamaan, että poikkeuksellisena aikana pysymme terveinä. Noudatamme viranomaisten ohjeistusta ja päivitämme ohjeistusta tarpeen mukaan. Huomioithan, että jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuullaan ja sitoutuu noudattamaan ohjeistusta.

Ohjeita Koulutukseen Tulijoille, Korona

Ennen koulutusta

Ilmoittautumisen yhteydessä saat varmistuksen sinulle varatusta koulutuspaikasta sähköpostitse. Noin 1-3 viikkoa ennen koulutusta lähetämme antamaasi sähköpostiin lisätietoja ja osassa koulutuksia ennakkotehtävän. Kouluttajan antaman ennakkotehtävän laajuus vaihtelee koulutuksen pituuden ja aiheen mukaan. Ohjeet tehtävän tekemisestä saat koulutuskohtaisesti. Käytössämme on Kotopro-oppimisalusta, jonne tehtävät palautetaan ja materiaalit tallennataan, jos kouluttajalta on lupa materiaalin jakamiseen sähköisesti.

Ohje Kotopron käyttämiseen

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Kuntoutusalan opiskelijat
Osassa koulutuksia on varattu kiintiö kuntoutusalan päätoimisille opiskelijoille. Hinta on -50%. Koulutuskalenterissa on kohderyhmä -kohdassa maininta jos koulutus sopii opiskelijoille. Kysy tarvittaessa lisätietoa koulutussuunnittelijoilta.

Tukea koulutukseen

Taloudellista tukea koulutukseen voit tiedustella oman alueesi ELY-keskukselta tai oppisopimustoimistosta, tuen antamisen kriteerit vaihtelevat alueittain

Koulutustilan sijainti ja ajo-ohjeet

Pääosa koulutuksistamme järjestetään omassa koulutustilassamme Helsingissä Pohjois-Haagassa, osoitteessa Nuijamiestentie 5 C. Sijainnin ja ajo-ohjeet voit tarkistaa karttapalvelusta: https://www.google.fi/maps/place/Nuijamiestentie+5,+00400+Helsinki/@60.2245886,24.9039399,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x469209d92bf4bd75:0x6c5bdb31083d8765!8m2!3d60.2245886!4d24.9061339?hl=fi .

Helsingin keskustasta ja Pasilan asemalta on hyvät liikenneyhteydet koulutuspaikalle. Ajanmukaiset liikenneyhteydet löydät helpoiten www.reittiopas.fi -palvelusta kirjaamalla lähtöpaikan ja määränpään.

Jos tulet koulutukseen omalla autolla, huomioithan että Nuijamiestentieltä haarautuvien Poutuntien ja Santavuorentien varrella on ilmaista pysäköintitilaa. Nuijamiestentiellä tarvitaan pysäköintikiekko (2 tai 4 tuntia). Talviaikaan kannattaa lisäksi huomioida mahdolliset siirtokehotukset lumitöiden takia.

Majoitusta kaipaaville

Helsingissä on lukuisia mahdollisuuksia majoitukseen. Lähin hotelli on Hotelli Haaga, joka sijaitsee n. 700 metrin päässä  koulutuspaikasta. Hotellin kanssa on majoitussopimus, sopimusalennus on 20% listahinnasta, joka vaihtelee kausittain. Saadaksesi alennuksen muistathan mainita varausta tehdessäsi “Kuntoutuskouluttajat”. Hotelli Haagan osoite: Nuijamiestentie 10, puh. 09-5807 877, www.hotelhaaga.fi.

Toinen yhteistyöhotellimme on uusi, hieno Hotelli Valo, joka sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä koulutuspaikasta osoitteessa Mannerheimintie 109. Hotelliyöpymiseen sisältyy aina myös spa-osaston käyttö. Kuntoutuskouluttajien sopimushinnat ja varausohjeet pääset tarkistamaan tästä: Kuntoutuskouluttajat VALO Hotel Work Sopimushinnat

Muita hotellivaihtoehtoja löydät esimerkiksi www.booking.com –sivustolta.

Koulutustilastamme VK-Kustannuksen kirjoja

Koulutustilassamme on nyt myös saatavilla erä VK-Kustannuksen kuntoutuksen erikoiskirjoja alennetuin hinnoin koulutuksiin osallistuville. Ostamasi kirjan saat mukaasi samantien ja lasku tulee myöhemmin sähköpostitse. https://www.vk-kustannus.fi/

 

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions