Hae

Tietoa meistä

Tietoa meistä

TÄYDENNYSKOULUTUSTA HYVÄLLÄ ASENTEELLA, SUURELLA INNOSTUKSELLA JA VAHVALLA KOKEMUKSELLA!

Kuntoutuskouluttajat järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille sekä yksityisellä että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan kuntoutusyrittäjien osaamista.

Täydennyskoulutuksen ja yrittäjäkoulutuksen lisäksi järjestämme vuosittain yhden suuremman koulutustapahtuman. Vuoden 2021 tapahtuma  Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 järjestettiin virtuaalitapahtumana 18.-19.3.2021 – mukana oli 20 kouluttajaa, 440 osallistujaa ja 24 yhteistyökumppania. Päivien teemana oli KIPU ja tapahtuman palautteet olivat erinomaisia. Seuraavana Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 maaliskuussa 2022 – julkaisemme teemat ja tietoa toteutuksesta kevään 2021 aikana!

Tutustu koulutuksiimme – katso koko koulutustarjonta!

Image

 

Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy on Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n omistama osakeyhtiö. Kuntoutuskouluttajien koulutustiimiin kuuluvat Katja Tonteri, Mari Visakko ja Riikka Östman. Meihin voit olla yhteydessä kaikissa koulutuksiin liittyvissä asioissa – tehtävämme on auttaa sinua koulutuksiin liittyvissä asioissa. Katso yhteystiedot.

Image

 

Monia mahdollisuuksia tarjoava koulutustilamme sijaitsee Helsingissä, hyvien yhteyksien päässä, Hämeenlinnanväylän varrella. Tilassa on luentovarustuksen lisäksi 12 hoitopöytää ja erilaisia kuntoutuksen välineitä, lue lisää. Järjestämme koulutuksia jonkin verran myös muilla paikkakunnilla – kerro meille toiveesi!