Neurologisen asiakkaan tule-haasteet: Lantio ja alaraajat

30.03.2023 - 31.03.2023

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Suosittu, erinomaisen palautteen saanut koulutus – varaa paikkasi ajoissa!

Koulutuksessa paneudutaan neurologisen asiakkaan tuki- ja liikuntaelin-oireiden tutkimiseen, käsittelyyn ja soveltuviin harjoitteisiin. Koulutus sisältää paljon manuaalista käsittelyä huomioiden neurologisen asiakkaan erityishaasteet.

Koulutuksessa on kaksi osaa seuraavasti:

Molemmat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia – osallistu yhteen tai molempiin!

Kouluttajina Merja Soanjärvi ja Kirsi Säynevirta.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

• Lantion asennon ja toiminnan merkitys vartalon toiminnalle ja pystyasennon hallinnalle
  • Käytäntöä asennon ohjaamisesta istuen ja käsittelystä
  • Teoriaa ja käytäntöä lantion toiminnasta ja terapiasta
  • Jalan merkitys pystyasennon hallinnalle ja kävelylle
  • Teoriaa ja käytäntöä alaraajan toiminnasta ja terapiasta

Aikataulu: To 30.3. klo 9.00-16.30 ja pe 31.3. klo 8.30-16.00

Tähän koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä, katso ohjeet etäosallistumiseen: ETÄOSALLISTUMINEN

Huomaathan, että koulutus on hyvin käytännönläheinen ja sisältää paljon pariharjoittelua. Jos osallistut koulutukseen etänä, olisi hyvä, että sinulla olisi harjoittelupari koulutuksen aikana – näin pääset käytännössä kokeilemaan otteita ja manuaalista käsittelyä.

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit ja alan opiskelijat

Merja Soanjärvi
, ft, OMT ja Kirsi Säynevirta, fysioterapeutti YAMK,
Bobath
kouluttaja, Affolterterapeutti

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 500 € + alv 24 % ja normaalihinta  550 € + alv 24 %. Opiskelijahinta -50%.

Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut lähiopiskelijoille.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 30.-31.3.2023 koulutukseen

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi  tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Palautetta edellisestä koulutuksesta:

”Koulutuksen sisältö ja toteutus oli laadukasta. Sain koulutuksesta paljon uutta tietoa ja vinkkejä käytännön työelämään. Lähiopetuksessa oli mukavaa, että käytännön harjoittelua ja palpaatiota oli paljon, ja siinä avustettiin.”

”Koulutuskokonaisuus oli oikein hyvä. Tällaiset neuron ja tulen yhdistämiset ovat hyvä juttu.”

“Hyvin otettiin mukaan etänä työskentelevät. Erityiskiitos hyvistä videoista. Erinomaisia kouluttajia molemmat. Tules-puoli vaatii ehkä vielä harjoittelua, mutta paljon tuli uutta ja terapiatyöhön hyvin soveltuvaa. Kiitos!”

Koulutuksen kokonaisarvosana 9,1

Suosittelisin koulutusta kollegoille 9,1