Lasten TULE-oireet ja fysioterapia: Selkä

28.04.2022 - 29.04.2022

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Ovatko oireiden taustalla rakenteelliset ominaisuudet vai toiminnalliset häiriöt? Tunnistatko lapsen ja nuoren tuki- ja liikuntaelimistön oireiden syyt ja osaatko arvioida liikkumista ja liikehallintaa?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä fysioterapeutin osaamista lasten ja nuorten yksilöllisessä tule-arvioinnissa. Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa ja haluavat lisätä osaamista lasten tule-oireiden fysioterapiassa, ennaltaehkäisyssä ja harjoitteiden ohjauksessa.

Koulutus toteutetaan kahdessa osassa. Huomaathan, että molemmat osat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, eikä edellytyksenä ole molempien osien käyminen. Toteutus keväällä 2022 seuraavasti:

28.-29.4.2022 (to-pe) Lasten tule-oireet ja fysioterapia: SELKÄ

• Lantion ja selän toiminnallista anatomiaa ja toiminnan kliinistä tutkimista
  • Tyypillisiä rasitusvaivoja ja niiden taustalla olevia toiminnallisia tekijöitä
  • Terapiamenetelmiä ja linjauksia lantion ja selkärangan alueen vaivoissa
  • Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua

9.-10.6.2022 (to-pe) Lasten tule-oireet ja fysioterapia: ALARAAJAT

Koulutuksen aikataulu: torstaina klo 9.00-16.30 ja perjantaina klo 8.30-16.00

Tämä koulutus toteutuu LÄHIOPETUKSENA. Samasta teemasta tarjolla etäkoulutus helmikuussa 2022, katso tiedot: Lasten tule-oireet ja fysioterapia, ETÄKOULUTUS 17.-18.2.2022

Kohderyhmä:
Lasten ja nuorten kanssa työskentelevät fysioterapeutit

Merja Soanjärvi, ft, OMT

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 500 € + alv 24 % ja normaalihinta 550 € + alv 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Jos osallistut keväällä 2022 molempiin koulutuksiin, alennus -20 % molemmista. Alennus edellyttää ilmoittautumista molempiin koulutuksiin ennen ensimmäistä koulutusta.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 28.-29.4.2022 SELKÄ koulutukseen, Helsinki

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Palautetta aikaisemmasta vastaavasta koulutuksesta:

“Aivan mahtava koulutus! Merja on upea kouluttaja, joka ohjaa reflektoivalla tavalla fysioterapeutteja oivaltamaan miten perusasioilla on potilaan tutkimisessa iso rooli. Sain paljon työkaluja koulutuksesta käytännön työhön. Kurssi oli kaiken kaikkiaan hienosti järjestetty. Kiitos teille!”

“Todella hyvä koulutus. Pidin erityisesti, että käytännössä harjoiteltiin erilaisia liikkeitä sekä liikkeiden ohjaamsta. Oli mukavaa, kun koulutuksessa oli ihmisiä eri työympäristöistä, esim. terveyskeskuksista, erikoissairaanhoidosta sekä yksityiseltä sektorilta. Näin saatiin hyvää keskustelua aikaseksi.”

“Kokonaisuutena koulutus oli todella hyvä. Kouluttajan Merja on erinomainen, rauhallinen ja käytännön läheinen. Kynnys kysyä ja keskustella oli matala ja ilmapiiri mukava.”