Kuule minua! Lapsilähtöiset arviointimenetelmät toimintaterapiassa

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
Kartta sivun lopussa »

HUOM! Tämä koulutus siirtyy syyskaudelle. Päivitämme uuden ajankohdan mahdollisimman pian.

Koulutuksessa käydään läpi lapsilähtöisen arvioinnin periaatteita sekä työkaluja. Lasta osallistava ja lapsen osallistumista tukeva lähestymistapa auttaa lasta motivoitumaan ja sitoutumaan terapiaan ja sen tavoitteisiin. Lapsen äänen äärelle pysähtyminen kasvattaa myös lapsen pystyvyyden ja merkityksellisyyden kokemusta.

Koulutuksessa saat perustiedot ja kuulet käyttökokemuksia seuraavista arviointimenetelmistä:
– PACS – Pediatric activity card sort
– PEGS – Perceived efficacy and goal setting system
– COSA – The Child Occupational Self-assessment

Lisäksi koulutuksessa perehdytään lapsen yhteistyötä ja osallisuutta rakentavaan  arviointiprosessiin ja sitä tukeviin käytänteisiin sekä havainnointiin osana lapsilähtöistä arviointiprosessia.

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Toimintaterapeutit

Kouluttaja: Maikku Tammisto, toimintaterapeutti, Mindulfulness-ohjaaja CFM®️ , Toimintaterapia Tammisto Oy

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 200 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %
Hinta sisältää lähiopiskelupäivän, opiskelumateriaalin sekä lounaan ja kahvitarjoilut.