Hae

Kumppanit

Kumppanit

Koulutustilan yhteydessä tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden kiinteään esittelypisteeseen tai kertaluontoiseen esittelyyn valitun koulutuksen yhteydessä.

Kuntoutuskouluttajat, koulutustilan näyttelytilan mediakortti 2019

Image

DJO Global on maailman suurin ortopedisten apuvälineiden ja fysioterapialaitteiden valmistaja. Tunnetuimpia merkkejämme ovat Chattanoogan fysioterapialaitteet (esim. Shockwavelaitteet), Cefarin tens -laitteet ja edustamme myös Esaote-merkkisiä diagnostisia ultraäänilaitteita. Ortoosipuolelta tunnetuimmat brändimme ovat DonJoy ja Aircast. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Fysioline Oy, Respecta ja Kirfix. Suomen tiimimme yhteystiedot löydät sivuiltamme www.shockwave.fi . Kysy esimerkiksi ilmaista Chattanooga shockwaven koekäyttöä!

Image

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

”Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.”

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää

Image

Fysioline palvelee monipuolisesti liikunnan, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin alueilla. Asiakkaitamme ovat sairaalat, hoito- ja kuntoutuslaitokset, fysioterapeutit sekä liikuntakeskukset ja apteekit. Sivuillamme voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin sekä tilata tarvitsemasi tuotteet helposti suoraan yritykseesi.

Image

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on kuntoutusalan yrittäjien edunvalvontajärjestö, joka omistaa Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat tukea yrittäjyyteen, lisäksi saat koulutukset jäsenhintaan. Lue lisää jäseneduista!

Image

VK-Kustannus on suomalainen tervedenhuollon-, liikunnan- sekä kuntoutusalan ammattikirjallisuutta tuottava kustantamo. Kirjat toimivat erinomaisesti opiskelun tukena ja itsenäisen opiskelun työvälineinä. Kirjoja pystyy hyödyntämään pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu kirjoihin!