Hae

Kumppanit

Kumppanit

Yhteistyökumppanit tarjoavat asiakkaillemme hyviä etuja tuotteistaan ja palveluistaan.

Kiinnostaako yhteistyökumppanuus – haluatko esitellä tuotteita tai palveluita koulutuksessa kävijöille? Ota yhteys info@kuntoutuskouluttajat.fi

Image

Steripolar on suomalainen terveysteknologiaan erikoistunut yritys, joka on palvellut maamme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa jo 35 vuoden ajan. Yritys tarjoaa tuotekehityksen kärjessä olevia laadukkaita ratkaisuja ja uusia innovaatioita ammattilaisten käyttöön. Steripolarin osaaminen ja toiminta keskittyy niille alueille, joissa tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa vastuullisena kumppanina. Yksi näistä osaamisalueista on hygienian ja infektioiden hallinnan ratkaisut, johon kuuluvasta Novaerus ilmanpuhdistusjärjestelmästä olemme aloittaneet yhteistyön Kuntoutuskouluttajien kanssa. Novaerus -laitteiden patentoitu plasmateknologia tuhoaa ilmavälitteiset taudinaiheuttajat, kuten virukset, bakteerit, homeet ja muut mikrobit. Yhteistyön tavoitteena on lisätä tietoa terveysturvallisista hygieniaratkaisuista ja tarjoamme mahdollisuuden hankkia laitteita erikoishinnoin.

Lue lisää!

Image

DJO Global on maailman suurin ortopedisten apuvälineiden ja fysioterapialaitteiden valmistaja. Tunnetuimpia merkkejämme ovat Chattanoogan fysioterapialaitteet (esim. Shockwavelaitteet), Cefarin tens -laitteet ja edustamme myös Esaote-merkkisiä diagnostisia ultraäänilaitteita. Ortoosipuolelta tunnetuimmat brändimme ovat DonJoy ja Aircast. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Fysioline Oy, Respecta ja Kirfix. Suomen tiimimme yhteystiedot löydät sivuiltamme www.djoglobal.fi ja www.shockwave.fi . Kysy esimerkiksi ilmaista Chattanooga shockwaven koekäyttöä!

Image

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

”Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.”

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää

Image

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on kuntoutusalan yrittäjien edunvalvontajärjestö, joka omistaa Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat tukea yrittäjyyteen, lisäksi saat koulutukset jäsenhintaan. Lue lisää jäseneduista!

Image

VK-Kustannus on suomalainen tervedenhuollon-, liikunnan- sekä kuntoutusalan ammattikirjallisuutta tuottava kustantamo. Kirjat toimivat erinomaisesti opiskelun tukena ja itsenäisen opiskelun työvälineinä. Kirjoja pystyy hyödyntämään pitkälle tulevaisuuteen. Kirjoja on myynnissä Kuntoutuskouluttajien koulutustilassa ja koulutukseen osallistujilla on mahdollisuus ostaa kirjoja yhteistyöhintaan. Tutustu kirjoihin!