Hae

Kumppanit

Kumppanit

Yhteistyökumppanit tarjoavat asiakkaillemme hyviä etuja tuotteistaan ja palveluistaan.

Kiinnostaako yhteistyökumppanuus – haluatko esitellä tuotteita tai palveluita koulutuksessa kävijöille? Ota yhteys info@kuntoutuskouluttajat.fi

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää

Image

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on kuntoutusalan yrittäjien edunvalvontajärjestö, joka omistaa Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat tukea yrittäjyyteen, lisäksi saat koulutukset jäsenhintaan. Lue lisää jäseneduista!

Image

VK-Kustannus on suomalainen tervedenhuollon-, liikunnan- sekä kuntoutusalan ammattikirjallisuutta tuottava kustantamo. Kirjat toimivat erinomaisesti opiskelun tukena ja itsenäisen opiskelun työvälineinä. Kirjoja pystyy hyödyntämään pitkälle tulevaisuuteen. Kirjoja on myynnissä Kuntoutuskouluttajien koulutustilassa ja koulutukseen osallistujilla on mahdollisuus ostaa kirjoja yhteistyöhintaan. Tutustu kirjoihin!