Syömisen terapiasta

Ajankohta

15.11. - 15.11.2023

Paikka

Pasilankatu 14, 00240 Helsinki

Koulutuksen laajuus

1 päivä (/1 op)

Ilmoittaudu viimeistään

11.11.2023

Toteutustapa

Paikan päällä

Kohderyhmä

Puheterapeutit ja alan opiskelijat

Paikkoja

Vapaita paikkoja

Koulutuksen sisältö

Koulutus on jatkoa Mitä vikaa syömisessä? -koulutukselle ja osallistuminen edellyttää pohjaksi ko. koulutuksen. Mitä vikaa syömisessä? -koulutus 09/2023

Syömisen terapia-koulutus on puheterapeuteille tarkoitettu käytännönläheinen ja jonkin verran terapiamenetelmiä sisältävä koulutuskokonaisuus, jossa lähestytään syömisen kuntoutuksellisia kysymyksiä aiemmin käydyn Mitä vikaa syömisessä?-koulutuksessa käsiteltyjen periaatteiden pohjalta.

Käytännönläheinen terapiaosuus pohjautuu osallistujien omiin asiakastapauksiin. Huomio siis, että koulutuksessa käytetään paljon aikaa erilaisten asiakastapausten käsittelyyn ja varsinaista luento-osuutta on tavallista vähemmän.

Koulutukseen osallistujilla on mahdollisuus tuoda oma videoitu asiakastapauksensa yhteiseen pohdintaan, jolloin tarkennetaan yhteisesti lapsen syömisen haasteita ja laaditaan sen perusteella kuntoutuksen suuntaviivat. He, jotka tuovat oman terapia-asiakkaansa yhteisesti pohdittavaksi, toimittavat tiedot hänestä kouluttajalle noin viikkoa ennen koulutuspäivää. He saavat tarkemmat ohjeet siitä, mitä tietoja lapsesta tarvitaan.

Koulutus on jatkoa Mitä vikaa syömisessä? -koulutukselle ja osallistuminen edellyttää pohjaksi ko. koulutuksen. Mitä vikaa syömisessä? ja Syömisen terapiasta -koulutuksista voi suorittaa 1 op tekemällä koulutukseen liittyvän tehtävän.

Ajankohta

15.11. - 15.11.2023

Hinta

275 € + alv 24 %, Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 250 € + alv 24 %

Kouluttaja(t)

Helena Törölä, puheterapeutti, FT, NDT Bobath Seniorikouluttaja

Ilmoittaudu koulutukseen

Tulossa koulutukseen? Katso lisätietoja täältä

Siirry takaisin sivun alkuun