Hae

Koulutukset

Etäosallistuminen

Mihin koulutuksiin voi osallistua etäyhteydellä?

Olemme lisäänneet etäkoulutusmahdollisuuksia huimasti – nyt suurimpaan osaan koulutuksista voi osallistua etäyhteydellä. Koulutuskalenteristamme löydät tiedot siitä, onnistuuko etäosallistuminen ko. koulutukseen. Muutamissa hyvin käytännönläheisissä koulutuksissa etäosallistuminen ei ole mahdollista.

Mitä alustaa etäosallistumisessa käytetään?

Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella. Tarvitset riittävän nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera, kaiutin ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia.

Voinko testata etäyhteyttä ennen koulutusta?

Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta. Sovi hyvissä ajoin ennen koulutuspäivää testausaika Marin, Katjan tai Riikan kanssa riippuen siitä, kenen vastuukoulutuksesta on kyse. Sen näet aina koulutuksen tiedoista.

Valmistaudu etukäteen

  • Zoom-ohjelma kannattaa ladata tietokoneelle etukäteen tältä sivulta: https://zoom.us/download
    Jos et halua tai voi ladata ohjelmaa tietokoneelle, voit liittyä selaimen kautta. Suosi silloin Google Chromea. Huomioi kuitenkin, että selaimen kautta osallistuminen ei mahdollista Zoomin kaikkia toimintoja.
  • Jos osallistut tabletilla tai puhelimella, lataa valmiiksi Zoom-sovellus käyttämäsi laitteen sovelluskaupasta (App Store tai Google Play)
    Pikalinkit löytyvät myös Zoom -download sivustolta: https://zoom.us/download

Koulutuspäivän aamuna

Ennen koulutusta saat sähköpostiisi linkin, josta liityt Zoomin koulutushuoneeseen. Tarkistathan myös roskapostin, jos linkkiä ei näy. Kirjoita liittymisen yhteydessä nimesi näkyviin ja muista myös klikata “Join audio” -kohdasta, jotta saat äänet kuuluviin.

Ohjevideot

Kirjautuminen tietokoneella Zoom-tapahtumaan:
https://spark.adobe.com/video/jeCXFkHCjlgcs

Kirjautuminen selaimella Zoom-tapahtumaan:
https://spark.adobe.com/video/sTWmxy6isCSw1

Kirjautuminen mobiililla Zoom-tapahtumaan:
https://spark.adobe.com/video/fr70Q17jC3Xzg

 

 

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions