Hae
Kategoriat
5 kesäkuun, 2019

Visuaalinen hahmottaminen ja toimintakyky

Kouluttajana Heli Isomäki, Neuropsykologian erikoispsykologi, Vaativan erityistason neuropsykologi, Psykologian tohtori

Ymmärrämmekö näkemäämme? Mihin hahmottaminen perustuu? Miten ymmärrämme visuaalisia prosesseja? Mikä on toiminnanohjauksen merkitys? Miten selvitä hahmottamisen vaikeuksien kanssa? Minkälaiset kuntoutuksen keinot?
– Erittäin hyvät palautteet saanut koulutus, joka järjestetään uudelleen keväällä 2020.

Osallistujien palautteita:

“Parasta oli selkeään ja ymmärrettävään muotoon laitettu tieto, esimerkit, rautalankamallit, asiantuntevan kouluttajan innostunut tapa kertoa asioista.”

“Kouluttaja oli erittäin perehtynyt aiheeseen ja äärimmäisen taitava esittämään asiat ymmärrettävässä muodossa.”

“Kouluttaja niin hyvä ja kokenut, että osasi ottaa huomioon asiat toimintaterapeuttien kannalta. Kouluttaja kykeni olemaan innostava, kertoi esimerkkejä ja kykeni jaksottamaan sisällön niin, että mielenkiinto pysyi yllä.”

“Koulutus antoi uusia näkökulmia, enkä koulutuksen jälkeen ole ollut enää vanha itseni. Asiakkaita katson nyt uusin silmin, ymmärrys syveni ja varmuus tehdä työtäni muuttui.”

“Koulutus oli inspiroiva ja mielenkiintoinen. Sain koulutuksesta sen, mitä odotin ja vähän enemmänkin.”

“Hyvä ja laadukas koulutus.”

“Kiitos kouluttajalle ja järjestäjätaholle. Tämä oli toinen koulutukseni Kuntoutuskouluttajilla ja systeemi on hyvin toimiva. Kouluttajalle lämmin kiitos siitä, että nyt ymmärrän paremmin, en pelkästään kuntoutujiani, vaan myös itseäni! Kiitos myös siitä, että koulutus oli vahvasti käytäntöön ja päivittäiseen terapiatyöhön sidoksissa, emme käyttäneet tuntikaupalla aikaa tuijotellen aivokaavioita kaikilta eri suunnilta.”

“Loistava koulutus kaiken kaikkiaan! Juuri tätä olen kaivannut.”


Kategoriat