heinäkuu 26, 2019

Varaa paikkasi syksyn koulutuksiin!

Kuntoutuskouluttajat tarjoaa maan kattavimman tarjonnan täydennyskoulutuksia kaikille kuntoutusalan ammattilaisille. Syksyn koulutusinfo esittelee syyskauden 2019 tarjonnan lyhyesti. Tarjonnassa on sekä vanhoja tuttuja koulutuksia että uusia toivottuja koulutuksia.

Uutena pitkänä koulutuksena käynnistyy lokakuussa Erityislapsen hyvä arki – lasten moniammatillisen kuntoutuksen osaaja -koulutus. Koulutus on suunnattu kaikille lasten parissa työskenteleville terapeuteille ja täydentää osaamista lasten moniammatillisesta kuntoutuksesta.

Moniammatillisista koulutuksista Vuorovaikutus kuntoutuksessa ja Haasteena vaikea kipu – koulutukset käsittelevät ajankohtaisia aiheita ja ovat suunnattu kaikille terapiatyötä tekeville. Laajan fysioterapiakoulutustarjonnan rinnalle on lisätty juurikin moniammatillisia koulutuksia ja erityisesti toimintaterapian täydennyskoulutusta.

Ammatillisen täydennyskoulutuksen lisäksi järjestämme myös yrittäjäkoulutuksia kuntoutusalan yrittäjille. Syksyn tarjonnassa on kolme webinaaria ajankohtaisista aiheista, Kuntoutusyrittäjän talousosaaminen -koulutus sekä tietenkin syskyn päätapahtuma Kuntoutusyrittäjä 2019 Lappeenrannassa syyskuussa – teemana tänä vuonna Hyvinvoiva yrittäjä – hyvinvoiva yritys!

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumalla 31.7. mennessä osallistut yhden ilmaisen koulutuspäivän arvontaan.