Hae
Kategoriat
18 helmikuun, 2021

Uusi yhteistyö Steripolar Oy:n kanssa Novaerus ilmanpuhdistusjärjestelmästä

Olemme aloittaneet yhteistyön Steripolar Oy:n ja Suomen Kuntoutuskouluttajien välillä Novaerus ilmanpuhdistuslaitteista. Yhteistyöllä haluamme lisätä tietoa terveysturvallisista hygieniaratkaisuista ja toimia vastuullisesti. Novaerus laitteet ovat asennettu Kuntoutuskouluttajien tiloihin, jotta paikan päällä pidettävät koulutukset ja kohtaamiset voidaan pitää mahdollisimman turvallisesti, niin koronaviruksen kuin muiden infektiotautien riskiä pienentämällä.

Novaerus laitteet ovat suunniteltu vähentämään infektiotautien riskiä sisätiloissa. Laitteiden patentoitu plasmateknologia desinfioi huoneen sisäilmaa tuhoamalla ilmavälitteiset taudinaiheuttajat, kuten virukset, bakteerit, homeet ja muut mikrobit. Laitteiden avulla myös käsi- ja pintahygienian kontaminaatioriski pienenee. Teknologian toimivuus on tieteellisesti todistettu yli 30 laboratoriotutkimuksessa ja laitteita on käytössä yli 65 maan sairaaloissa. Laitteista on saatavilla kolme eri kokoa. Laitteita suositellaan hankkimaan erityisesti lähikontaktitilanteita turvaamaan sekä tiloihin, joissa tuulettaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta.

Teknologia tuhoaa SARS-CoV-2 (COVID-19) – virusta 99,99%. Kaikki tutkimustulokset ovat luettavissa suoraan valmistajan verkkosivuilta: https://www.novaerus.com/research

Edut ja hyödyt:

  • Jatkuva huoneilman desinfiointi 24/7
  • Ehkäisee infektiotaudin tarttumista ja leviämistä tuhoamalla nämä.
  • Pienentää käsi- ja pintahygienian kontaminaatioriskiä
  • Parantaa ilmanlaatua
  • Vähentää hajuja
  • Helppokäyttöinen ja melkein huoltovapaa.
  • Kemikaaliton ja turvallinen ratkaisu ilman haitallisia sekundääriepäpuhtauksia
  • Tehokas keino panostaa turvallisuuteen ja myös viestiä siitä henkilöstölle sekä asiakkaille

Lataa esite laitteista tätä linkkiä klikkaamalla

Oletko kiinnostunut hankkimaan laitteen yritykseesi? Tuotteiden erikoishinnoittelu on voimassa koodilla ”Kuntoutuskouluttajat”. Edun suuruus on noin 10% laitetyypistä riippuen. Kuntoutuskouluttajien asiakkuus tarkistetaan.

Hinnoittelu alkaen 990€/laite, jossa huomioitu alennus on 100€ (ovh. 1090€).

Laitteita on mahdollista hankkia myös joustavasti leasing-rahoituksella alkaen 30,55€/kk 36 kuukauden sopimuksella per laite (ovh. 33,64€/kk sopimusaika 36kk). Hinnoittelu perustuu laitteen hankintahintaan, jossa on mukana rahoitukseen liittyvät kustannukset. Muita kuluja rahoituksesta ei synny, kun laskutusväliksi valitaan kvartaalilaskutus. Rahoituksen saaminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja sen tarjoaa Grenkeleasing Oy.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Tuotteen erikoishinnoittelu Kuntoutuskouluttajien asiakkaille on voimassa 31.5.2021 saakka.

Tuotetakuu 24kk. Lisätietoja laitteista, mahdollisesta koekäytöstä ja niiden hankinnasta antaa Steripolarin tuotepäällikkö:

Erno Granroth, Tuotepäällikkö, p. 0504122280 tai erno.granroth@steripolar.fi

Linkki Steripolarin nettisivuille. https://www.steripolar.fi/


Kategoriat