Hae
Kategoriat
helmikuu 4, 2020

Tulossa kansainvälisiä koulutuksia

Kuntoutuskouluttajien tarjonnasta löytyy yli 150 koulutuspäivää vuodelle 2020. Muutama lisäys on vielä tehty ja saatu vähän kansainvälisiä tuulia tarjontaan. Jos etsit englanninkielistä koulutusta löydät usemmankin vaihtoehdon:

Uutena mielenkiintoisena koulutuksena järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa Balance Rehabilitation: Translating Research into Clinical Practice 17.-18.8.2020 (ma-ti), kouluttajana Krishna Gundapudi, UK. Tämä käytännönläheinen kaksipäiväinen koulutus on tarkoitettu fysio- ja toimintaterapeuteille.

Toinen koulutusuutuus on syyskuussa järjestettävä Mulligan Sports 7.-9.9.2020 (ma-ke). Koulutus on suunnattu Mulligan -koulutuksen käyneille. Lisätiedot koulutuksesta lisätään kalenteriin helmikuun 2020 aikana.

Lihasenergiatekniikat MET-koulutus on ollut valikoimassamme jo vuodesta 2006. Darren Higgins (UK) tulee tänäkin vuonna vetämään kaksi koulutusta: kesäkuussa Oulussa MET 2: rintaranka, rintakehä ja kaularanka 12.-14.6.2020 (pe-su) ja elokuussa Helsingissä MET 1: alaselkä, lanneranka ja lantio 24.-26.8.2020 (ma-ke). Koulutus on kerännyt vuodesta toiseen kiitettävää palautetta:

”Mielenkiintoinen kokonaisuus, uusi näkökulma ja erinomainen kouluttaja! Paras koulutus, jossa olen tähän mennessä ollut!”

”Koko sisältö on erinomainen ja hyvin suunniteltu. Kouluttaja osaa selkeästi esittää asiat ja ohjata käytännön harjoitteet, vaikka kieli on englanti. Parhaimpia koulutuksia, joissa olen ikinä käynyt.”

”Helposti omaksuttavat tekniikat, joilla saa nopeasti muutoksia aikaiseksi, selkeä tutkimusprotokolla.”

Sen lisäksi, että saamme kansainvälisyyttä Suomen koulutuksiin, lähdemme syyskuussa tuttuun tapaan Fuengirolaan, jossa tänä vuonna kaksikin eri koulutusta. Kurkkaa Fuengirolan koulutukset: Syyskoulutukset Fuengirolassa 2020.


Kategoriat