Hae
Kategoriat
24 helmikuun, 2020

Heli Isomäen koulutus toiminnanohjauksesta

Toiminnanohjaus toimintaterapiassa -koulutukseen osallistuneiden kokemuksia:

“Kouluttaja huomioi hyvin osallistujien tarpeet ja toiveet sisällössä. Kouluttaja toi hyvin vaikean teoreettisen asian käytännön tasolle loistavin esimerkein.”

“Koen, että kahdessa päivässä onnistuin ottamaan suuren askeleen ammatillisessa kehittymisessä. Monen asiakkaan kohdalla on koulutuksen jälkeen tullut ahaa-elämyksiä. Koulutuksessa oli loistavat, oikean elämän esimerkit, jotka Helin elävällä kerronnalla jäivät mieleen.”

“Itsellä pitkä työkokemus toiminnanohjausongelmista. Sain toiminnanohjauksesta juuri tarvitsemaani lisätietoa, uutta näkemystä ja asian rakennetta sekä kouluttajan osuvia case-esimerkkejä. Olen pystynyt soveltamaan heti käytäntöön ja muuttamaan omaa toimintatapaani (!). Toi samalla jonkinlaista helpotusta useankin asiakkaan kohdalla.”

“Koulutus oli hyvin rakennettu, aikataulut pysyivät. Tosi kiva, kun aamiaiset ja välikaffit ym tarjolla koko ajan. Ja ruokailu niin lähellä ja ruokakin oli maittavaa. Jotenkin vain osui niin oikeaan kohtaan itsellä anti, että olin hämmästynyt, harvoin näin tyytyväinen koulutukseen ja innostavaan kouluttajaan.”

“Mielettömän hyvä koulutus ja Heli Isomäki on kyllä huippu! Kiitos!”

 


Kategoriat