Hae

Voimaharjoittelun ja liikkeen analyysin rooli kuntoutuksessa


08.06.2023

Etäkoulutus

Uusi monipuolinen koulutus voimaharjoittelun ja liikkeen analyysin roolista kuntoutuksessa – suunniteltu täydentämään fysioterapian osaamista! 

Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan! Koulutuksesta saat osaamista voimaharjoittelun ajoitukseen, kohdentamiseen, tavoitteelliseen suunnitteluun ja yksilölliseen ohjaukseen osana kokonaisvaltaista fysioterapiaa. Lähtökohtana asiakkaan motivointi ja prosessiin sitoutuminen – mikä on asiakkaalle merkityksellistä?

  • Mitä voimaharjoittelu tarkalleen ottaen tarkoittaa?
  • Mitä muuta voimaharjoittelu on kuin kuntosalilla harjoittelua?
  • Liikkeen analyysi ja voimantuoton jakaantuminen asiakkaan arjen toimissa
  • Leikkauksen jälkeinen voimaharjoittelu (missä vaiheessa ja millä tavoin)?
  • Pitkittynyt jännekipu ja voimaharjoittelu (esim. olkapää ja polvi)?
  • Ravinnon merkitys leikkauksesta toipumiseen? Perusohjeistuksia ravintoon ja palautumiseen / rasitukseen?

Koulutuksen aikataulu: torstaina 8.6. klo 9.00-16.30

Koulutus toteutuu etäyhteydellä, alustana ZOOM, lue lisää etäosallistumisesta: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit, osteopaatit ja alan opiskelijat, max. 20 osallistujaa

Kouluttaja:
Sanna Eloranta, ft, ravinto- ja fysiikkavalmentaja ja Juhani Taivela, ft, OMT

Koulutuksen laajuus:
0,5 op sisältäen yhden etäkoulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 200 € + alv 24 %
Normaalihinta 225 € + 24 %.
Hinta sisältää etäkoulutuksen ja opiskelumateriaalit

Ilmoittautuminen:

ETÄKOULUTUS: Voimaharjoittelun ja liikkeen analyysin rooli kuntoutuksessa 8.6.2023

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Sanna Eloranta:

“Toimin terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan rajapinnassa. Työnkuvani rakentuu fysioterapian, hypertrofiaan tähtäävän voimaharjoittelun, ravinnon, palautumisen sekä mentaali valmennuksen yhdistämisestä. Yksilöasiakkaiden ohjauksen lisäksi valmennan yrityksissä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa ja koulutan personal trainer opiskelijoita.

Osaamiseni vahvuudet ovat asiakkaan voimavarojen tunnistamisessa ja tukemisessa, fyysisen harjoittelun ohjaamisessa ja ohjelmoinnissa, ravitsemuksen ymmärtämisessä ja ohjaamisessa, palautumisen tukemisessa sekä koko asiakasyhteistyö prosessin hallinnassa. Pystyn vastaamaan laaja-alaisesti asiakkaiden tarpeisiin ja tukemaan heidän projektejaan kokonaisvaltaisesti. Minulla on laaja tukiverkosto ja tarvittaessa ohjaan asiakkaan OMT-fysioterapeutin, ravitsemusterapeutin, psykoterapeutin tai lääkäri konsultaatioon.”

Image

Juhani Taivela:

“Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto- ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Haluan avata kuulijoiden silmät ymmärtämään liikettä syvemmin sekä antaa heille osaamista, jonka päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin ihmiselle ja kuhunkin tilanteeseen.

Olen käynyt fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi 3,5 vuotta kestäneet erikoistumisopinnot Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan (OMT) ja toiminut viimeiset seitsemän vuotta OMT- fysioterapian asiantuntijana.

Osaamiseni keskittyy OMT-fysioterapiaan, mutta katson asioita laaja-alaisesti ja huomioin asiakastyössäni myös ravintoon ja palautumiseen liittyvät asiat.  Lihaskunto- ja voimaharjoittelu eri muodoissa on kuulunut elämääni lähes kolmekymmentä vuotta. Kiinnostukseni on yhdistää fysioterapian osaamiseni harjoitteluun. Oma urheilutaustani nuoruudesta on kamppailulajeista ja joogasta.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta pystyn tarjoamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja tutkittuun tietoon pohjaavan osaamisen asiakkailleni.”

Image