Hae

Voimaharjoittelu osana fysioterapiaa


26.09.2020 - 27.09.2020

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

UUSI KOULUTUS voimaharjoittelusta – suunniteltu täydentämään fysioterapian osaamista! 

Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan! Koulutuksesta saat osaamista voimaharjoittelun ajoitukseen, kohdentamiseen, tavoitteelliseen suunnitteluun ja yksilölliseen ohjaukseen osana kokonaisvaltaista fysioterapiaa.

Koulutus vastaa kysymyksiin:
* Miten toimia, kun terapeuttinen harjoittelu ja manuaalinen fysioterapia eivät riitä?
* Miten ja milloin terapeuttisesta low load harjoittelusta siirrytään tavoitteelliseen high load harjoitteluun?
* Millaisia valmennuksellisia työkaluja asiakkaan fysioterapiassa voi ja kannattaa hyödyntää?
* Mikä ero on voimaharjoittelulla ja hypertrofia harjoittelulla?
** Miksi hypertrofia harjoittelua kannattaa suosia muun muassa post opetariitivisessa kuntoutuksessa ja gerastenian ennaltaehkäisyssä / hoidossa?
** Miten hypertrofia harjoittelun erikoistekniikat sopivat fysioterapiaan? Miten niitä toteutetaan?
** Miten harjoittelun volyymia, intensiteettiä ja frekvenssiä kannattaa muokata harjoittelun edetessä low load tasolta high load tasolle?

Katso koulutuksen sisällönkuvaus: Voimaharjoittelu osana fysioterapiaa, 26.-27.9.2020

Lue Sanna Elorannan blogi aiheesta: Fysioterapian eteneminen low load tasolta high load tasolle – Kuntoutumisprosessi terapeuttisesta kuminauhajumpasta voimaharjoittelun maastavetoon

Koulutuksen aikataulu: la 26.9.2020 klo 9.00-17.00 ja su 27.9. klo 8.30-16.00

Tässä koulutuksessa ei ole etäosallistumismahdollisuutta!

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit, osteopaatit ja alan opiskelijat, max. 20 osallistujaa

Kouluttaja:
Sanna Eloranta, ft, ravinto- ja fysiikkavalmentaja ja Juhani Taivela, ft, OMT

Koulutuksen laajuus:
1,0 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 400 € + alv 24 %
Normaalihinta 500 € + 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ilmoittautuminen: Voimaharjoittelu osana fysioterapiaa 26.-27.9.2020

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Sanna Eloranta:

“Toimin terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan rajapinnassa. Työnkuvani rakentuu fysioterapian, hypertrofiaan tähtäävän voimaharjoittelun, ravinnon, palautumisen sekä mentaali valmennuksen yhdistämisestä. Yksilöasiakkaiden ohjauksen lisäksi valmennan yrityksissä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa ja koulutan personal trainer opiskelijoita.

Osaamiseni vahvuudet ovat asiakkaan voimavarojen tunnistamisessa ja tukemisessa, fyysisen harjoittelun ohjaamisessa ja ohjelmoinnissa, ravitsemuksen ymmärtämisessä ja ohjaamisessa, palautumisen tukemisessa sekä koko asiakasyhteistyö prosessin hallinnassa. Pystyn vastaamaan laaja-alaisesti asiakkaiden tarpeisiin ja tukemaan heidän projektejaan kokonaisvaltaisesti. Minulla on laaja tukiverkosto ja tarvittaessa ohjaan asiakkaan OMT-fysioterapeutin, ravitsemusterapeutin, psykoterapeutin tai lääkäri konsultaatioon.”

Image

Juhani Taivela:

“Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto- ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Haluan avata kuulijoiden silmät ymmärtämään liikettä syvemmin sekä antaa heille osaamista, jonka päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin ihmiselle ja kuhunkin tilanteeseen.

Olen käynyt fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi 3,5 vuotta kestäneet erikoistumisopinnot Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan (OMT) ja toiminut viimeiset seitsemän vuotta OMT- fysioterapian asiantuntijana.

Osaamiseni keskittyy OMT-fysioterapiaan, mutta katson asioita laaja-alaisesti ja huomioin asiakastyössäni myös ravintoon ja palautumiseen liittyvät asiat.  Lihaskunto- ja voimaharjoittelu eri muodoissa on kuulunut elämääni lähes kolmekymmentä vuotta. Kiinnostukseni on yhdistää fysioterapian osaamiseni harjoitteluun. Oma urheilutaustani nuoruudesta on kamppailulajeista ja joogasta.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta pystyn tarjoamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja tutkittuun tietoon pohjaavan osaamisen asiakkailleni.”

Image

Kartta latautuu...