Hae

Vasa Concept – Level 2 / ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA


23.09.2021 - 24.09.2021

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Vasa Concept -koulutus, Level 2 (Level 1:n käyneille), 2 pv.  Kouluttajina Liisa Paavola ja Mari Tynkkynen. 

Level 2 johdattaa Vasa Conceptin taustateoriaan ja etenkin siihen, miten informaatio kulkee kehossa raajoista selkäytimelle ja aivoihin sekä sieltä vastavuoroisesti takaisinpäin. Myös aivojen ohjaavaa toimintaa liikesäätelyn, aistitiedon ja sairastumisen kokemisen välittäjänä kuvataan sekä neurobiologisen toimintatavan että traumakokemuksen fysiologian lähtökohdista. Tätä tietämystä sulautetaan myös käytännön harjoituksiin ja oivallat, miten kuntoutetaan informaation kulkemista kehon halvaantuneella puolella. Samalla Vasa Concept harjoitusten liikepankki lisääntyy.

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Katso lisätiedot tästä: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

Kohderyhmä: Toiminta- ja fysioterapeutit sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Myös kuntoutuja &  avustaja voivat osallistua koulutukseen.

Kouluttajat:
Liisa Paavola, FT,PsL,neuropsykologian erikoispsykologi, psykoterapeutti
Mari Tynkkynen, toimintaterapeutti AMK

Ilmoittautuminen:
https://fysi.crmieportal.com/public/events/176845

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko p. 0400 737256.

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 500 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + alv 24 %. Hintaan lisätään Vasa Concept Global Foundationille tilitettävä provisio (5-10 % riippuen koulutusryhmän koosta)
Hinta sisältää 2 pv koulutuksen, lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Image


Kartta latautuu...