Hae

Vasa Concept – Level 1


20.11.2023 - 21.11.2023

Kuntoutuskouluttajat Pasilankatu 14 00240 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Vasa Concept -koulutus, (2 pv): Level 1 – kurssi parin vuoden tauon jälkeen jälleen Helsingissä. 

Entistä käytännönläheisempi koulutus, ohjelmaa päivitetty palautteiden pohjalta. Mukana toisena kouluttajana fysioterapeutti. Lähi- ja etäosallistumismahdollisuus!

OHJELMA Vasa Concept Level 1, 20. 21.11.2023

Kurssin tavoitteena on, että kurssille osallistuja osaa avustaa yleisimmissä Vasa Concept harjoitteissa, ja osaa pohtia milloin mikäkin perusharjoitteista kannattaa valita. Kurssilla perehdytään Vasa Concept kuntoutusmenetelmän perusteisiin, verkostotyöhön ja kotiharjoittelun aktivoimiseen. Kurssi on hyödyllinen kaikille neurologista ja kokonaisvaltaista kuntoutusta tekeville fysio- ja toimintaterapeuteille..

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä (Zoom). Hinta on sama lähi- ja etäosallistujille, ja ilmoittautuminen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää alla olevasta linkistä:  https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

Kohderyhmä: Toiminta- ja fysioterapeutit

Kouluttajat:
Mari Tynkkynen, toimintaterapeutti ja Merja Jelekäinen, fysioterapeutti.

Ilmoittautuminen: tästä

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko p. 0400 737256.

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 500 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + alv 24 %
Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.

 

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

“Koulutus retuutti ihanasti vanhoja, juurtuneita ajatuksia ja antoi erilaisen näkökulman miten asioita voi lähestyä. Loogista mutta silti erilaista. Etäyhteydessä osallistuminen onnistu hyvin, en kokoenut jääväni paitsi jostain mitä olisin saanut enemmän lähiopiskelussa.”

Etäosallistuminen oli helppoa ja sujuvaa, asiakastilanteet olivat erinomaisia”.
“Mielenkiintoinen ja herättelevä koulutus, kouluttajan asiantuntemus ja intohimo aiheeseen välittyi hyvin. Etäyhteys toimi pääasiassa hyvin ja myös keskustelut pienryhmissä toimivat etänäkin”
“Kiitos erittäin mielenkiintoisesta ja käytännönläheisestä koulutuksesta. Sai heti hyviä työkaluja arkeen ja uutta katsantokantaa. Etäkoulutusmahdollisuudesta suuri kiitos”.

 


Karttaa ei ole saatavissa