Hae

Syömisen terapiasta


10.09.2021 - 16.09.2021

Tämä koulutus toteutuu etäyhteydellä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää täältä. HUOM! Koulutus on täyttynyt. Voit ilmoittautua varapaikalle sivun alaosassa olevan ilmoittautumislinkin kautta. Seuraava vastaava koulutus toteutuu marraskuussa. Syömisen terapiasta 18.-24.11.2021

Puheterapeuteille suunnattu koulutus, joka koostuu kahdesta osasta, teoriaosuudesta ja käytännönläheisestä terapiaosuudesta. 

Terapiaosuudessa käsitellään syömisongelmien hoitoa toisaalta katsauksena terapiamenetelmiin ja toisaalta rakentamalla joko todellisille tai fiktiivisille syömisongelmaisille lapsille kuntoutussuunnitelma. Osallistujat voivat halutessaan tuoda koulutukseen oman asiakas/potilastapauksensa, jonka hoitosuunnitelmaa yhdessä työstetään. Ne, jotka tuovat oman terapia-asikkaansa yhteisesti pohdittavaksi, toimittavat tiedot hänestä kouluttajalle noin viikkoa ennen koulutuspäivää. He saavat tarkemmat ohjeet siitä, mitä tietoja lapsesta tarvitaan. Kuntoutussuunnitelmia tehdään osittain myös ryhmätyönä osallistujien kesken.

Koulutus toteutuu kahtena iltapäivänä seuraavasti:
Perjantaina 10.9.2021 klo 12-16
Torstaina 16.9.2021 klo 12-16

Koulutus on jatkoa Mitä vikaa syömisessä? -koulutukselle ja osallistuminen edellyttää kyseisen (tai vastaavan) koulutuksen käymistä.
Mitä vikaa syömisessä? ja Syömisen terapiasta -koulutuksista voi suorittaa 1 op tekemällä lisäksi aiheeseen liittyvän tehtävän.

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Puheterapeutit (koulutus on avoin vain puheterapeuteille)

Kouluttaja: Helena Törölä, puheterapeutti, FT, NDT Bobath Seniorikouluttaja

Ilmoittautuminen varapaikalle: Syömisen terapiasta 10.-16.9.2021

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 200 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.