Hae

Syömisen terapiasta


14.04.2023

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Puheterapeuteille suunnattu koulutus, joka koostuu teoriaosuudesta ja käytännönläheisestä terapiaosuudesta. Käytännönläheinen terapiaosuus pohjautuu osallistujien omiin asiakastapauksiin. Huomio siis, että koulutuksessa käytetään paljon aikaa erilaisten asiakastapausten käsittelyyn ja varsinaista luento-osuutta on tavallista vähemmän.

Koulutuspäivä perjantaina 14.4.2023 klo 9-16. Koulutus toteutuu lähikoulutuksena, eikä siihen voi osallistua etänä. Koulutuksen hintaan sisältyy lounas sekä aamun ja iltapäivän kahvitarjoilut.

Terapiaosuudessa käsitellään syömisongelmien hoitoa toisaalta katsauksena terapiamenetelmiin ja toisaalta rakentamalla joko todellisille tai fiktiivisille syömisongelmaisille lapsille kuntoutussuunnitelma. Osallistujat voivat halutessaan tuoda koulutukseen oman asiakas/potilastapauksensa, jonka hoitosuunnitelmaa yhdessä työstetään. He, jotka tuovat oman terapia-asikkaansa yhteisesti pohdittavaksi, toimittavat tiedot hänestä kouluttajalle noin viikkoa ennen koulutuspäivää. He saavat tarkemmat ohjeet siitä, mitä tietoja lapsesta tarvitaan.

Koulutus on jatkoa Mitä vikaa syömisessä? -koulutukselle ja osallistuminen edellyttää kyseisen (tai vastaavan) koulutuksen käymistä. Mitä vikaa syömisessä? ja Syömisen terapiasta -koulutuksista voi suorittaa 1 op tekemällä lisäksi aiheeseen liittyvän tehtävän.

 

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Puheterapeutit (koulutus on avoin vain puheterapeuteille)

Kouluttaja: Helena Törölä, puheterapeutti, FT, NDT Bobath Seniorikouluttaja

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %

Koulutuksen hintaan sisältyy lounas sekä aamun ja iltapäivän kahvitarjoilut.

Ilmoittautuminen: Syömisen terapiasta 14.4.2023

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Kartta latautuu...