Hae

Suoravastaanoton päivityskoulutus, osa 2 ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA


22.10.2020

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Suoravastaanoton päivityskoulutus on tarkoitettu kaikille suoravastaanottokoulutuksen käyneille osaamisen päivittämiseen. Tämä koulutus on yksipäiväinen ja keskittyy aktiivisiin harjoitteisiin tule-vaivoissa. Osallistujat pystyvät vaikuttamaan päivän sisältöön itse esittämällä kouluttajalle etukäteen toiveita käsiteltävistä asioista. Tässä osassa kouluttajana on Merja Soanjärvi.

Tämän osuuden sisältö:

  • toiminnallisen biomekaniikan kertausta
  • manuaalisia tekniikoita liikehäiriöiden hoitoon
  • liikkuvuus- ja hallintaharjoitteita tule-vaivoissa

Koulutusaikataulu: torstai 22.10.2020 klo klo 9.00-16.30

Päivityskoulutuksen 1. osa järjestetään 15.-16.10.2020 (to-pe), kouluttajina Jouko Heiskanen ja Markku Paatelma. Katso tiedot: Suoravastaanoton päivityskoulutus, osa 1.

Molemmat osuudet ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, voit osallistua molempiin tai vain toiseen osaan.

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Koulutuksen kohderyhmä:
Suoravastaanottokoulutuksen käyneet fysioterapeutit, max. 20 osallistujaa.

Kouluttaja: Merja Soanjärvi, ft, OMT

Koulutuksen laajuus: 0,5 op, sisältäen yhden lähiopiskelupäivän ja itsenäisen opiskelun tehtävän

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta: Kuntoutuskouluttajien suoravastaanotto-koulutuksen käyneille 200 € + alv 24% ja muille osallistujille 250 € + alv 24%

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautuminen:
Suoravastaanotto, päivityskoulutus, osa 2, 22.10.2020


Kartta latautuu...