Hae

Suoravastaanoton päivityskoulutus, osa 1 ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA


15.10.2020 - 16.10.2020

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Suoravastaanoton päivityskoulutus on tarkoitettu kaikille suoravastaanottokoulutuksen käyneille osaamisen päivittämiseen. Koulutus on kaksipäiväinen ja siinä käydään lävitse tutkimista ja kliinistä päättelyä asiakasesimerkkien kautta. Osallistujat pystyvät vaikuttamaan päivän sisältöön itse esittämällä kouluttajille etukäteen toiveita käsiteltävistä asioista. Tässä ensimmäisessä osassa kouluttajina Jouko Heiskanen ja Markku Paatelma.

Koulutusaikataulu: to 15.10. klo 9.00-16.30 ja pe 16.10. klo 8.30-16.00.

Suoravastaanoton Päivitys, Osa 1, Ohjelma

Toinen osa järjestetään 22.10.2020, tässä osuudessa keskitytään harjoitteiden ohjaukseen, kouluttajana Merja Soanjärvi. Katso tiedot: Suoravastaanoton päivitys, osa 2.

Molemmat osuudet ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, voit osallistua molempiin tai vain toiseen osaan.

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Koulutuksen kohderyhmä:
Suoravastaanottokoulutuksen käyneet fysioterapeutit, max. 20 osallistujaa.

Kouluttajat: Jouko Heiskanen, LL,ft ja Markku Paatelma ft, OMT, TtT, Tule fysioterapian erikoisasiantuntija

Koulutuksen laajuus: 1 op, sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävän

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta: Kuntoutuskouluttajien suoravastaanotto-koulutuksen käyneille 400 € + alv 24% ja muille osallistujille 500 € + alv 24%

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautuminen:
Suoravastaanotto, päivityskoulutus 15.-16.10.2020


Kartta latautuu...