Hae

Saavutettava kommunikaatio neurologisessa kuntoutuksessa


07.09.2023

Kuntoutuskouluttajat Pasilankatu 14 00240 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Saavutettavan kommunikaation osaaminen vahvistaa palvelujen vaikuttavuutta ja lisää tehokkuutta. Sillä on suora vaikutus myös asiakaskokemuksen ja työtyytyväisyyden kohenemiseen.

SCA™  (Supported Conversation for Adults with Aphasia) on Kanadan Afasiainstituutissa yli 40 vuoden ajan kehitetty ja tutkittu kommunikaation tukitekniikka. Se on kehitetty tukemaan erityisesti terveydenhuollon haastavia keskusteluja. Tekniikat mahdollistavat kommunikaation haasteista huolimatta suoran ja sujuvan kommunikaation henkilöiden välillä. Palvelun vaikuttavuuteen ja tehokkuuteen tekniikat vaikuttavat merkittävästi. Ne mahdollistavat luotettavan itseilmaisun, muiden ymmärtämisen, sekä korostavat arvostavaa ja yhdenvertaista kohtaamista.

Koulutuksen sisältö:

  • Miksi saavutettava kommunikaatio on kuntoutuspalveluissa merkityksellinen?
  • Miten kommunikaation muutokset ja haasteet vaikuttavat asiakaskeskusteluihin?
  • SCA™ toimintatapa ja tukitekniikat sekä videoesimerkit asiakaskeskusteluista
  • Tekniikat käytännössä

Koulutus antaa osallistujalle välittömät valmiudet huomioida omien palveluiden kommunikatiivisen saavutettavuuden sekä ottaa tekniikat käyttöön omissa palveluissaan.

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Huomioi, että etäosallistuminen ei sisällä käytännön osuutta.

Etäosallistumisesta voit lukea lisää alla olevasta linkistä: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Neurologisten asiakkaiden kanssa työskentelevät kuntoutusalan ammattilaiset, esimerkiksi fysioterapeutit, puheterapeutit, toimintaterapeutit ja neuropsykologit

Koulutuksen kesto: Lähiosallistujat klo 9-17, etäosallistujat klo 9-14

Kouluttajat: Elisa Johansson, SCA™ kouluttaja, puheterapeutti ja käytännön osiossa mukana  Raimo Valo, SCA™ kokemushenkilö

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi tai Riikka Östman p. 050 438 6862

Koulutustilan sijainti: Tästä karttaan

Koulutuksen hinta / lähiosallistuminen klo 9-17:
Normaalihinta 250 € + alv 24 %
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 225 € + alv 24 %
Lähiosallistujille hintaan sisältyy lounas ja kahvitarjoilut.

Koulutuksen hinta / etäosallistuminen klo 9-14:
200 € + alv 24 %
Etäosallistumisessa ei ole erillistä jäsenhintaa.

Ilmoittautuminen:
Lähiosallistuminen 7.9.2023 klo 9-17

Etäosallistuminen 7.9.2023 klo 9-14

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Karttaa ei ole saatavissa