Neurologisen asiakkaan allasterapia -koulutus

04.02.2022

Valteri/Ruskis Tenholantie 15 00280 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Pitkään odotettu allasterapia-koulutuspäivä Helsingissä!
Koulutus on täynnä. Seuraava allasterapia-koulutus on 5.-6.5.2022: Valmiuksia-ja-varmuutta-allasterapiaan-2-pv/

1 päivän käytännönläheinen koulutus sisältää lyhyen teoriaosuuden, havainnollisia videoesimerkkejä, osallistujien käytännön harjoittelua altaassa, ja mukana on demoasiakas tai -asiakkaita. Osallistujien toiveet ja tarpeet vaikuttavat käytännönläheisen toteutuksen painopisteisiin, joita eriytetään esimerkkiasiakkaiden mukaan. Osallistujilla on mahdollisuus tarjota oma asiakas demouimariksi.

Ohjelma: OHJELMA 4.2.2022 Neurologisen Asiakkaan Allasterapia

Katso myös syventävä koulutus: Valmiuksia ja varmuutta allasterapiaan 2 pv 5.-6.5.2022

Kira Durchman ja Henni Huttunen; Kouluttajat ovat fysioterapeutteja (NDT) ja erityisuinnin kouluttajia. Heillä on kokemusta eri tavoin vammaisten asiakkaitten allasterapiasta ja uinnin ohjauksesta niin Ruskiksen päätoimisen työn kuin harrastustoiminnan parista.

Osallistujat:
Fysioterapeutit ja ft-opiskelijat (max 20 osallistujaa).

Koulutuksen laajuus:
0,5 op, sisältäen lähiopiskelua 1 päivän (8 h) ja ennakkotehtävän.

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puh. Mari Visakko 0400 737 256.

Hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %, opiskelijat -50%.
Hinta sisältää koulutuksen, ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä opiskelumateriaalin ja todistuksen.

Ilmoittautuminen: https://fysi.crmieportal.com/public/events/179248

Kuukautta ennen koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

• Kurssilaisten oma käytännön harjoittelu ja asiakasdemonstraatiot tapahtuvat Ruskiksen altaassa, jossa veden lämpötila on 33 astetta.
  • Tilaa on niin pystyasennossa tapahtuvaan harjoitteluun kuin ergonomisen uintitekniikan opetteluunkin.