Neurologisen asiakkaan allasterapia -koulutus (1 pv peruskurssi)

14.11.2022

Valteri/Ruskis Tenholantie 15 00280 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Poimintoja edellisten kurssien osallistujien palautteista:
“Lyhyeen kurssiin mahtui paljon asiaa. Kiva juttu oli miten huomioitiin kurssilaisten omia keissejä. Ja ihanaa kouluttautua livenä pitkästä aikaa!”  /  “Kouluttajat olivat erinomaisia ja samoin sisältö, etenkin sukellus- ja hengityskontrolli -jutut olivat timanttista asiaa. Kokemus ja asiantuntijuus huokui.”  /  “Hieno kuulla heti aluksi, että kouluttajat olivat itse innoissaan, kun pääsivät kouluttamaan. Heitä oli vaivatonta seurata altaalla, ja ulosanti oli helppoa kuunnella.”   /  “Koulutus oli kaikenkaikkiaan todella antoisa ja käytännönläheinen. Se antoi sen, minkä olin tullut hakemaankin.  /  Kouluttajat olivat asiantuntevia, helposti lähestyttäviä ja kuuntelevia. Osallistujat muodostivat mukavan porukan. Iso kiitos järjestäjälle ja kouluttajille!”

1 päivän käytännönläheinen koulutus sisältää lyhyen teoriaosuuden, havainnollisia videoesimerkkejä, osallistujien käytännön harjoittelua altaassa, ja mukana on demoasiakas tai -asiakkaita. Osallistujien toiveet ja tarpeet vaikuttavat käytännönläheisen toteutuksen painopisteisiin, joita eriytetään esimerkkiasiakkaiden mukaan. Osallistujilla on mahdollisuus tarjota oma asiakas demouimariksi.

OHJELMA 14.11.2022 Neurologisen Asiakkaan Allasterapia Peruskurssi

Kira Durchman ja Henni Huttunen; Kouluttajat ovat fysioterapeutteja (NDT) ja erityisuinnin kouluttajia. Heillä on kokemusta eri tavoin vammaisten asiakkaitten allasterapiasta ja uinnin ohjauksesta niin Ruskiksen päätoimisen työn kuin harrastustoiminnan parista.

Osallistujat:
Fysioterapeutit ja ft-opiskelijat (max 18 osallistujaa).

Koulutuksen laajuus:
0,5 op, sisältäen lähiopiskelua 1 päivän (8 h) ja ennakkotehtävän.

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puh. Mari Visakko 0400 737 256.

Hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %, opiskelijat -50%.
Hinta sisältää koulutuksen, ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä opiskelumateriaalin ja todistuksen.

Ilmoittautuminen:
Kuukautta ennen koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

• Kurssilaisten oma käytännön harjoittelu ja asiakasdemonstraatiot tapahtuvat Ruskiksen altaassa, jossa veden lämpötila on 33 astetta.
  • Tilaa on niin pystyasennossa tapahtuvaan harjoitteluun kuin ergonomisen uintitekniikan opetteluunkin.