Hae

MULLIGAN CONCEPT® (osa 3, jatkokurssi); Käytännönläheinen kivunhoito&mobilisointi -koulutus


02.03.2020 - 03.03.2020

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Mobilisaation ja aktiivisen liikkeen yhdistävän Mulligan Concept -koulutuksen kolmas osa, jatkokurssi. Kuuden lähiopiskelupäivän  ja ennakkotehtävien muodostama koulutuspaketti: käden taitoja ja tekniikoita pienessä opetusryhmässä!

Mulligan Concept Koulutus 2019 2020, Ohjelmat Osat I,II Ja III

Kouluttajina jatkokurssilla ovat ft, OMT, Mulligan Concept -opettaja/MCTA Virve Havulinna ja ft OMT, CMP Toni Jääskeläinen,  Koulutuksen pääpaino on käytännön harjoitteissa. Tiedot ja tekniikat ovat sovellettavissa päivittäiseen työhösi heti.

Mobilisaation ja aktiivisen liikkeen yhdistämiseen perustuvan Mulligan-tekniikan kehitti Brian R. Mulligan Uudessa Seelannissa. Tavoitteena on nivelten liikkuvuuden parantuminen ja kivun lievittyminen. Tekniikalle on ominaista kivuttomuus ja asiakkaan aktiivinen rooli mobilisaatiossa. Mulligan-tekniikalla voidaan saavuttaa hyviä hoitotuloksia nopeasti.

Mulligan Concept –koulutuksen aikataulu 2019-20:

Osa I  (niska-yläraaja)
28.-29.10.2019 (ma-ti)

Osa II (lanneranka-alaraaja)
23.-24.1.2020 (to-pe)

Osa III (Jatkokurssi osat I ja II suorittaneille)
2.-3.3.2020  (ma-ti)

 

Kouluttajat:
Virve Havulinna, ft, OMT, Mulligan Concept -opettaja/MCTA ja ft OMT, CMP Toni Jääskeläinen.  Kohderyhmä:
Fysioterapeutit, max 20 osallistujaa

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta: 390 € + alv 24 % /moduuli, normaalihinta: 550 € + alv 24 % /moduuli. Koko koulutuksen (6 pv) hinta on 1170 € +alv 24 % (jäsenet), 1650 € +alv 24 % (normaalihinta). Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut ja opiskelumateriaalit. Koulutuksen kokonaishintaan kuuluu myös Brian R.Mulliganin Manual therapy -kirja ja yksi mobilisaatiovyö sekä Mulligan-royalty- ja tutkimusrahasto-provisiot.

 

 

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen kaikkiin kolmeen osaan tämän  linkin kautta: https://fysi.crmieportal.com/public/events/166575

Lisätiedot:
 info@kuntoutuskouluttajat.fi  tai Mari Visakko 0400-737 256.

Huom! Koulutukseen osallistuminen edellyttää uusilta osallistujilta sitoutumista kaikkiin kolmeen osaan.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Mobilisaation ja aktiivisen liikkeen yhdistämiseen perustuvan Mulligan-tekniikan kehitti Brian R. Mulligan Uudessa Seelannissa. Tavoitteena on nivelten liikkuvuuden parantuminen ja kivun lievittyminen. Tekniikalle on ominaista kivuttomuus ja asiakkaan aktiivinen rooli mobilisaatiossa.

Image

Kartta latautuu...