Moving Body: Nilkka-jalkaterä ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
Kartta sivun lopussa »

Huom! Koulutus on siirtynyt tammikuulta helmikuulle! Koulutuksessa on paikkoja vapaana.

Moving Body: Nilkka ja jalkaterä 17.-19.2.2021 (ke-pe), kouluttajina Merja Soanjärvi ja Jarmo Ahonen.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä perustietoa ja käytännön taitoa alaraaja – asiakkaiden kanssa työskenteleville terapeuteille. Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka haluavat vahvistaa manuaalisia ja liikkeen ymmärtämisen taitojaan nilkan, jalkaterän ja koko alaraajan osalta.

Koulutuksen sisältö:

• Nilkan ja jalkaterän alueen toiminnallista anatomiaa, teoriaa ja käytäntöä
  • Nilkan ja jalkaterän tyypillisiä toiminnallisia ongelmia, tutkimista ja terapiaa
  • Nilkan, jalkaterän ja koko kehon linkittämistä kävelyyn

Edellisen ryhmän palaute:

Koulutuksen kokonaiskeskiarvo 9,2

Susosittelisin tätä koulutusta kollegoille 9,5

Moving Body on fysioterapeuteille suunnattu somaattiseen puoleen keskittyvä täydennyskoulutus. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle työkaluja ihmisen kokonaisvaltaisen liikkumisen tutkimiseen ja ymmärtämiseen sekä syventää osallistujan omaa ajattelua tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivien asiakkaiden hoidossa.

Jokainen koulutuksen viidestä osasta on itsenäinen kokonaisuus. Koulutus sopii erinomaisesti akuuttien ja pitkittyneiden tule-ongelmaisten asiakkaiden parissa työskenteleville.Koulutus sisältää teoriaa ja paljon käytäntöä: havainnointia, manuaalista tutkimista ja hoitoa unohtamatta aktiivista harjoittelua.

Tähän koulutukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä!

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Koulutuksen kohderyhmä:
Fysioterapeutit, max. 20 osallistujaa.

Kouluttajat: Merja Soanjärvi ft, OMT pilatesohjaaja ja Jarmo Ahonen, ft, pilateskouluttaja

Koulutuksen laajuus: 1,5 op sisältäen 3 lähikoulutuspäivää ja ennakkotehtävät.

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 675 € + alv 24 % ja normaalihinta 735 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen NILKKA-JALKATERÄ-osuuteen, ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen 17.-19.2.2021

Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.