Hae

Monikulttuuriset asiakkaat terapiassa


05.04.2023

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Koulutuspäivässä tutustutaan maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisten kuntoutusasiakkaiden kanssa työskentelyn erityispiirteisiin ja haasteisiin sekä paneudutaan terapiasuhteen luomisen ja ylläpidon kannalta merkityksellisiin vuorovaikutustilanteisiin tulkin kanssa työskennellessä. Lisäksi perehdytään läheisten ja perheen huomioimiseen liittyviin tekijöihin onnistuneen kuntoutuksen osana. Mukana koulutuksessa käytännön vinkkejä ja aikaa pohdinnoille.

Koulutuksen teemat:

  • maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisten asiakkaiden kanssa työskentely – erityispiirteet ja haasteet
  • terapiasuhteen luominen ja ylläpitäminen tulkin kanssa työskennellessä
  • läheisten ja perheen mukaan ottaminen ja opastaminen
  • perheen taustojen ja kulttuuristen tekijöiden huomioiminen

Koulutukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä (rajattu etäosallistujien määrä), katso tiedot etäosallistumiseen: ETÄOSALLISTUMINEN

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu kaikille kuntoutusalan ammattilaisille ja opiskelijoille.
Opiskelijahinta -50 %

Kouluttaja: Virve Viljanen, Toimintaterapeutti AMK, Viittomakielen tulkki ja -opettaja, SCIT- ryhmäohjaaja, Kuntoutustieteiden opiskelija,  Kliinisen hypnoterapian (ICH) opiskelija

Virve on työskennellyt maahanmuuttajien ja pakolaistaustaisten asiakkaiden parissa pitkään tehden kliinisiä toiminta- ja työkyvyn tutkimuksia sekä oppimisvaikeus selvittelyjä. Hän toimii aktiivisesti kulttuuritaustan huomioivan tulkkauksen kehittämiseksi.

 

 

 

 

Koulutuksen hinta: 
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 200 € + alv 24 %
Normaalihinta 225 € + alv 24 %

Lähi- ja etäosallistumisen hinta on sama. Lähiosallistujille hintaan sisältyy lounas ja kahvitarjoilut.

Ilmoittautuminen: Monikulttuuriset asiakkaat terapiassa 5.4.2023

Kirjaa ilmoittautumislomakkeen viitekenttään ETÄ, jos haluat osallistua koulutukseen etäyhteydellä (rajattu etäosallistujien määrä).

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862


Kartta latautuu...