Lonkka ja polvi

10.11.2022 - 12.11.2022

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Suosittu Lonkka ja polvi -koulutus antaa monipuolista tietoa toiminallisesta anatomiasta, tyypillisistä ongelmista, tutkimisesta ja terapiasta alaraajaoireisilla asiakkailla.

Koulutus sisältää teoriaa ja paljon käytäntöä: havainnointia, manuaalista tutkimista ja hoitoa unohtamatta aktiivista harjoittelua. Koulutus sopii erinomaisesti sekä akuuttien että pitkittyneiden tule-oireisten asiakkaiden parissa työskenteleville. Kouluttajana Merja Soanjärvi.

Lonkka ja polvi -koulutusosuuden sisältö:

• Lonkan ja polven alueen toiminnallista anatomiaa, teoriaa ja käytäntöä
  • Lonkan ja polven tyypillisiä toiminnallisia ongelmia, tutkimista ja terapiaa
  • Harjoitteiden tekemiseen käytämme aikaa ja teemme harjoitteita mitkä haastavat lonkan ja polven alueen lisäksi koko kehoa

Koulutuspäivien aikataulu: to 10.11 klo 9.00-16.30, pe 11.11. klo 8.30-16.00 ja la 12.11. klo 8.30-16.00

Joulukuussa Nilkka-jalkaterä -koulutus 1.-2.12.2022 – KATSO TIEDOT!

Koulutukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä (rajattu etäosallistujien määrä), katso tiedot etäosallistumiseen: ETÄOSALLISTUMINEN

Koulutuksen kohderyhmä:
Fysioterapeutit ja alan opiskelijat

Merja Soanjärvi ft, OMT pilatesohjaaja

Koulutuksen laajuus:

1,5 opintopistettä, sisältäen 3 lähiopiskelupäivää ja ennakkotehtävän.

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille 600 € + alv 24 % ja normaalihinta 675 € + alv 24 %. Opiskelijahinta -50 %.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen, Lonkka ja polvi 10.-12.11.2022

Kirjaa viitekenttään, jos haluat osallistua etäyhteydellä koulutukseen (rajattu etäosallistujien määrä)

Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Kouluttajana Merja Soanjärvi, palautetta edellisestä koulutuksesta:

Suosittelisin koulutusta kollegoilleni 9,5 (asteikolla 1-10)

“Kiitos todella ensiluokkaisesta koulutuksesta, aihe oli 100% tärkeä minulle, niin paljon asiakkaistani kärsii lonkka- ja polviongelmista, jotka haittavat heidän aktiivista elämäänsä. Opin valtavasti uutta lonkan ja polven alueen ongelmista, tutkimisesta ja kuntouttamisesta/harjoittamisesta! Etäopetus oli hyvin toteutettu, kameran/mikrofonin käyttö toimi hienosti. Luennoitsija hoiti hienosti “stage craftin”, otti yhtälailla huomioon läsnäolevat ja etäosallistujat – ja hänen tietämys, kokemus sekä rauhallinen ja ystävällinen luennointi oli todella vaikuttavaa ja miellyttävää! Teoriaa ja käytännön harjoituksia oli runsaasti, ja aika hurahti kuin siivillä! Saimme hyvät muistiinpanot ja luentomonisteet, joihin tulen aivan varmasti palaamaan useasti.”

“Erinomainen koulutus jälleen. Paljon asiaa ja tiivis tahti. Tykkäsin jälleen kun oli paljon käytäntöä ja koulutus eteni loogisesti.”