Lonkan tyypilliset operaatiot ja niiden fysioterapia

11.05.2023 - 12.05.2023

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

UUSI KOULUTUS lonkan alueen tyypillisistä operaatioista ja niiden fysioterapiasta!

Koulutus antaa monipuolista tietoa lonkan toiminallisesta anatomiasta, tyypillisistä operaatioista, pre- ja postoperatiivisesta fysioterapiasta. Koulutus sisältää teoriaa ja paljon käytännön harjoittelua tutkimisesta harjoitteisiin.

Koulutuksen sisältö:

To 11.5. Lonkan intra-artikulaarisia ongelmia, lonkan tyypilliset operaatiot ja niiden fysioterapia

• Lonkkanivelen kehittyminen ja lonkan rakenteellisia asioita / Merja Soanjärvi
  • Femoroacetabulaarinen impingement (FAI) / Merja Soanjärvi
  • Lonkan nivelrikko (OA) / Merja Soanjärvi
  • Lonkan tyypilliset operaatiot / Matti Seppänen
  • Pre- ja postoperatiivinen fysioterapia / Mikko Larinmaa

Pe 12.5. Lonkan ekstra-artikulaarisia ongelmia / Merja Soanjärvi

• Psoas -jänteen häiriöt
  • Sarvennoisen alueen häiriöt
  • Pakaran syvän alaosan häiriöt

Koulutuspäivien aikataulu: to klo 9.00-16.30 ja pe klo 8.30-16.00

Koulutus toteutuu lähikoulutuksena Helsingissä on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä (rajattu etäosallistujien määrä), katso tiedot etäosallistumiseen: ETÄOSALLISTUMINEN

Koulutuksen kohderyhmä:
Fysioterapeutit ja alan opiskelijat

Merja Soanjärvi ft, OMT; Matti Seppänen, LL, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri ja Mikko Larinmaa, fysioterapetti

Koulutuksen laajuus:

1 opintopiste, sisältäen 2 lähiopiskelupäivää ja ennakkotehtävän.

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille 450 € + alv 24 % ja normaalihinta 500 € + alv 24 %. Opiskelijahinta -50 %.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 11.-12.5.2023 koulutukseen

Kirjaa viitekenttään, jos haluat osallistua etäyhteydellä koulutukseen (rajattu etäosallistujien määrä)

Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.