Lasten TULE-oireet ja fysioterapia: Alaraajat

09.06.2022 - 10.06.2022

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Ovatko oireiden taustalla rakenteelliset ominaisuudet vai toiminnalliset häiriöt? Tunnistatko lapsen ja nuoren tuki- ja liikuntaelimistön oireiden syyt ja osaatko arvioida liikkumista ja liikehallintaa?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä fysioterapeutin osaamista lasten ja nuorten yksilöllisessä tule-arvioinnissa. Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa ja haluavat lisätä osaamista lasten tule-oireiden fysioterapiassa, ennaltaehkäisyssä ja harjoitteiden ohjauksessa.

Koulutus toteutetaan kahdessa osassa. Huomaathan, että molemmat osat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, eikä edellytyksenä ole molempien osien käyminen. Toteutus keväällä 2022 seuraavasti:

28.-29.4.2022 (to-pe) Lasten tule-oireet ja fysioterapia: SELKÄ

9.-10.6.2022 (to-pe) Lasten tule-oireet ja fysioterapia: ALARAAJAT

• Alaraajan rakenteellisia ominaisuuksia
  • Lonkan, polven ja nilkan sekä jalkaterän toiminnan kliinistä tutkimista
  • Tyypillisiä rasitusvaivoja (apofysiitit ) ja niiden taustalla olevia toiminnallisia tekijöitä
  • Terapiamenetelmiä ja linjauksia alaraajavaivoissa
  • Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua

Koulutuksen aikataulu: torstaina klo 9.00-16.30 ja perjantaina klo 8.30-16.00

Tämä koulutus toteutuu lähiopetuksena, koulutukseen on etäosallistumismahdollisuus. Suosittelemme lähiosallistumista, koska koulutus on käytännönläheinen. Etäosallistujilta edellytämme mahdollisuutta käytännön harjoituksiin parin kanssa koulutuksen aikana. Jos haluat osallistua etäyhteydellä, kirjoita viite-kenttään tieto etäosallistumisesta.

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit ja alan opiskelijat

Merja Soanjärvi, ft, OMT

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 500 € + alv 24 % ja normaalihinta 550 € + alv 24 %. Opiskelijahinta -50 %.

Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Jos osallistut keväällä 2022 molempiin koulutuksiin, alennus -20 % molemmista. Alennus edellyttää ilmoittautumista molempiin koulutuksiin ennen ensimmäistä koulutusta.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 9.-10.6.2022 ALARAAJAT koulutukseen, Helsinki

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Palautetta aikaisemmasta vastaavasta koulutuksesta:

“Aivan mahtava koulutus! Merja on upea kouluttaja, joka ohjaa reflektoivalla tavalla fysioterapeutteja oivaltamaan miten perusasioilla on potilaan tutkimisessa iso rooli. Sain paljon työkaluja koulutuksesta käytännön työhön. Kurssi oli kaiken kaikkiaan hienosti järjestetty. Kiitos teille!”

“Todella hyvä koulutus. Pidin erityisesti, että käytännössä harjoiteltiin erilaisia liikkeitä sekä liikkeiden ohjaamsta. Oli mukavaa, kun koulutuksessa oli ihmisiä eri työympäristöistä, esim. terveyskeskuksista, erikoissairaanhoidosta sekä yksityiseltä sektorilta. Näin saatiin hyvää keskustelua aikaseksi.”

“Kokonaisuutena koulutus oli todella hyvä. Kouluttajan Merja on erinomainen, rauhallinen ja käytännön läheinen. Kynnys kysyä ja keskustella oli matala ja ilmapiiri mukava.”