Lasten TULE-oireet ja fysioterapia

17.02.2022 - 18.02.2022

Etäkoulutus

Tämä koulutus toteutuu ETÄKOULUTUKSENA, katso tiedot etätoteutukseen: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

TÄMÄ KOULUTUS ON TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle ilmoittautumislinkin kautta.

Seuraavat vastaavat koulutukset keväällä 2022 kahdessa itsenäisessä osassa LÄHIOPETUKSENA seuraavasti:

28.-29.4.2022 (to-pe) Lasten tule-oireet ja fysioterapia: SELKÄ

9.-10.6.2022 (to-pe) Lasten tule-oireet ja fysioterapia: ALARAAJAT

Ovatko oireiden taustalla rakenteelliset ominaisuudet vai toiminnalliset häiriöt? Tunnistatko lapsen ja nuoren tuki- ja liikuntaelimistön oireiden syyt ja osaatko arvioida liikkumista ja liikehallintaa?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä fysioterapeutin osaamista lasten ja nuorten yksilöllisessä tule-arvioinnissa. Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa ja haluavat lisätä osaamista lasten tule-oireiden fysioterapiassa, ennaltaehkäisyssä ja harjoitteiden ohjauksessa.

Koulutuksen ohjelma: Lasten tule-oireet ja fysioterapia 17.-18.2.2022

Kohderyhmä:
Lasten ja nuorten kanssa työskentelevät fysioterapeutit

Merja Soanjärvi, ft, OMT

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi koulutuspäivää etäyhteydellä ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 450 € + alv 24 % ja normaalihinta 500 € + alv 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 17.-18.2.2022 koulutukseen, ETÄKOULUTUS

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Palautetta aikaisemmasta vastaavasta ETÄKOULUTUKSESTA:

Suosittelisin koulutusta kollegoilleni ka 9,4

“Mielestäni koulutuskokonaisuus oli hyvin suunniteltu. Koulutuksessa pystyttiin etenemään pääosin rauhallisesti, mikä on monissa korona-vuotena pidetyissä etäkoulutuksissa esiintynyt haasteena. Koulutuksessa oli mukava ja keskusteleva ilmapiiri. Pidin siitä, että konkreettista tutkimista ja harjoitteita käytiin läpi yhdessä. Paljon sain tästä omaan työhöni. Kiitos Merjalle, hän on huikea ja käytännönläheinen kouluttaja.”

“Aluksi mietin, osallistunko koulutukseen etänä, koska epäilin omaa keskittymiskykyäni ja koulutuksen hinta oli silti sama. Onneksi lähdin kuitenkin mukaan. Etäkoulutuksestakin sai hyvin irti, kun teki samalla muistiinpanoja (opin kirjoittamalla), niin pysyi myös keskittymiskyky yllä ja vireystila yllä. Hyvä, että myös videolla näytettiin jotain testejä ja harjoitteita. Tuntui, että sain uusia vinkkejä myös aikuisten fysioterapiaan.”

“Kouluttaja on selkeäsanainen ja käytännönläheinen, siitä iso kiitos! Materiaalit ovat sopivan laajuiset ja niitä on helppo hyödyntää jatkossa.”