Lasten TULE-oireet ja fysioterapia ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
Kartta sivun lopussa »

Suosittu koulutus lasten tule-fysioterapiasta, koulutukseen on kaksi peruutuspaikkaa vapaana (tilanne 9.10.2020)! Seuraavat ryhmät Helsingissä 11.-12.3.2021 ja Oulussa 6.-7.5.2021.

Ovatko oireiden taustalla rakenteelliset ominaisuudet vai toiminnalliset häiriöt? Tunnistatko lapsen ja nuoren tuki- ja liikuntaelimistön oireiden syyt ja osaatko arvioida liikkumista ja liikehallintaa?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä fysioterapeutin osaamista lasten ja nuorten yksilöllisessä tule-arvioinnissa. Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa ja haluavat lisätä osaamista lasten tule-oireiden fysioterapiassa, ennaltaehkäisyssä ja harjoitteiden ohjauksessa.

Koulutuksen ohjelma: Lasten tule -oireet ja fysioterapia, ohjelma 23. 24.10.2020

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Kohderyhmä:
Lasten ja nuorten kanssa työskentelevät fysioterapeutit

Merja Soanjärvi, ft, OMT

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 510 € + alv 24 % ja normaalihinta 550 € + alv 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 23.-24.10.2020 koulutukseen

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Palautetta tammikuun 2019 koulutuksesta:

”Aivan mahtava koulutus! Merja on upea kouluttaja, joka ohjaa reflektoivalla tavalla fysioterapeutteja oivaltamaan miten perusasioilla on potilaan tutkimisessa iso rooli. Sain paljon työkaluja koulutuksesta käytännön työhön. Kurssi oli kaiken kaikkiaan hienosti järjestetty. Kiitos teille!”

”Todella hyvä koulutus. Pidin erityisesti, että käytännössä harjoiteltiin erilaisia liikkeitä sekä liikkeiden ohjaamsta. Oli mukavaa, kun koulutuksessa oli ihmisiä eri työympäristöistä, esim. terveyskeskuksista, erikoissairaanhoidosta sekä yksityiseltä sektorilta. Näin saatiin hyvää keskustelua aikaseksi.”

”Kokonaisuutena koulutus oli todella hyvä. Kouluttajan Merja on erinomainen, rauhallinen ja käytännön läheinen. Kynnys kysyä ja keskustella oli matala ja ilmapiiri mukava.”