Lasten TULE-oireet ja fysioterapia

20.05.2021 - 21.05.2021

”Aivan mahtava koulutus! Merja on upea kouluttaja, joka ohjaa reflektoivalla tavalla fysioterapeutteja oivaltamaan miten perusasioilla on potilaan tutkimisessa iso rooli.”

Koulutus toteutuu etäkoulutuksena, katso lisätiedot etäosallistumiseen: ETÄOSALLISTUMINEN

Ovatko oireiden taustalla rakenteelliset ominaisuudet vai toiminnalliset häiriöt? Tunnistatko lapsen ja nuoren tuki- ja liikuntaelimistön oireiden syyt ja osaatko arvioida liikkumista ja liikehallintaa?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä fysioterapeutin osaamista lasten ja nuorten yksilöllisessä tule-arvioinnissa. Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa ja haluavat lisätä osaamista lasten tule-oireiden fysioterapiassa, ennaltaehkäisyssä ja harjoitteiden ohjauksessa.

Torstai 20.5.2021 klo 9.0016.00: Lantio ja selkä

• Lantion ja selän toiminnallista anatomiaa ja toiminnan kliinistä tutkimista
  • Tyypillisiä rasitusvaivoja ja niiden taustalla olevia toiminnallisia tekijöitä
  • Terapiamenetelmiä ja linjauksia lantion ja selkärangan alueen vaivoissa

Perjantai 21.5.2021 klo 8.3016.00: Alaraaja

• Alaraajan rakenteellisia ominaisuuksia
  • Lonkan, polven ja nilkan sekä jalkaterän toiminnan kliinistä tutkimista
  • Tyypillisiä rasitusvaivoja (apofysiitit) ja niiden taustalla olevia toiminnallisia tekijöitä
  • Terapiamenetelmiä ja linjauksia alaraajavaivoissa

Seuraava vastaava koulutus lähikoulutuksena Helsingissä joulukuussa 2021: KATSO TIEDOT

Kohderyhmä:
Lasten ja nuorten kanssa työskentelevät fysioterapeutit

Merja Soanjärvi, ft, OMT

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi koulutuspäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 510 € + alv 24 % ja normaalihinta 550 € + alv 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 20.-21.5.2021 koulutukseen

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Palautetta aikaisemmasta vastaavasta koulutuksesta:

”Aivan mahtava koulutus! Merja on upea kouluttaja, joka ohjaa reflektoivalla tavalla fysioterapeutteja oivaltamaan miten perusasioilla on potilaan tutkimisessa iso rooli. Sain paljon työkaluja koulutuksesta käytännön työhön. Kurssi oli kaiken kaikkiaan hienosti järjestetty. Kiitos teille!”

”Todella hyvä koulutus. Pidin erityisesti, että käytännössä harjoiteltiin erilaisia liikkeitä sekä liikkeiden ohjaamsta. Oli mukavaa, kun koulutuksessa oli ihmisiä eri työympäristöistä, esim. terveyskeskuksista, erikoissairaanhoidosta sekä yksityiseltä sektorilta. Näin saatiin hyvää keskustelua aikaseksi.”

”Kokonaisuutena koulutus oli todella hyvä. Kouluttajan Merja on erinomainen, rauhallinen ja käytännön läheinen. Kynnys kysyä ja keskustella oli matala ja ilmapiiri mukava.”