Hae

Lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, peruskoulutus


10.08.2020 - 11.08.2020

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Koulutus on täynnä, voit ilmoitautua varasijalle! Seuraava vastaava koulutus on marraskuussa, katso tiedot täältä: Lantionpohjan peruskoulutus 2.-3.11.2020

Lantionpohjan toimintahäiriöt ovat ajankohtainen ja kaikkia ikäryhmiä koskettava aihe. Fysioterapeutit ovat avainasemassa näiden ongelmien tunnistamisessa ja aktiivisessa hoidossa.

Kuntoutuskouluttajat järjestää jälleen suositun kaksipäiväisen koulutuskokonaisuuden. Koulutus sisältää teoriaa lantionpohjan anatomiasta, toimintahäiriöistä, niiden tutkimisesta ja hoitomenetelmistä sekä käytännön harjoittelua tutkimiseen ja terapiaan liittyen. Koulutus soveltuu lantionpohjan fysioterapiaa aloitteleville tai vähän käytäntöä lantionpohjan terapiasta omaaville fysioterapeuteille.

Lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, peruskoulutus 10.- 11.8.2020

Kouluttajat:
Kouluttajina Mari Camut, ft; Anu Parantainen, ft, seksuaalineuvoja, uroterapeutti. Miia Silventoinen, ft, seksuaalineuvoja.

Koulutuksen laajuus:
1,0 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta (2 pv) 510 € + alv 24 %
Normaalihinta (2 pv) 550 € + alv 24 %
Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.

Peruutus:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta: Lantionpohjan fysioterapia, peruskoulutus 10.-11.8.2020, ILMOITTAUTUMINEN

 

Kokemuksia ja palautetta toukokuun 2019 koulutuksesta:

”Aivan mahtava koulutus ja huiput kouluttajat!”

”Kiitos upeasta, innostavasta ja inspiroivasta koulutuksesta teille kaikille! Koulutus sisälsi niin paljon tärkeää asiaa jota viedä asiakkaiden ja kollegoiden tietoisuuteen. Ihmiskeho on ihmeellinen!”

”Aivan huikeat kaksi päivää takana. Paljon inspiroivaa ja tärkeää asiaa sekä ennen kaikkea silmiä avaava kokemus. Erityiskiitos kouluttajille mielenkiintoisista luennoista ja työpajoista, päivät oli suunniteltu erittäin hyvin.”

”Todella ihana koulutus, jossa keskustelua käytiin avoimesti ja rehellisesti. Kouluttajien tietotaitoa jaettiin hyvin ja kaikille annettiin mahdollisuus onnistua. Lisää näitä!”

Suosittelisin koulutusta kollegoilleni: ka 9,6

Koulutuksen kokonaisarvosana: ka 9,4

Image

Kartta latautuu...