Hae

Kuntoutustyön kuormitustekijät ja kuntouttajan hyvinvointi


29.09.2023

Etäkoulutus

Miten voit kuntoutustyön ammattilainen?

Kuntoutustyö on tietotaidollisesti vaativaa erityisammattiosaamista. Ammatillinen osaaminen ja kuntoutuksen vaikuttavuus ovat tärkeässä roolissa ja yhä enemmän myös laajemman tarkastelun kohteena. Samanaikaisesti asiakkuudet saattavat olla yhä haastavampia ja vaativampia. Moni kamppailee kysymyksen kanssa:  mikä on riittävän hyvä.

Kuntoutustyö on myös ihmissuhdetyötä. Se mielletään työksi, jota tehdään omalla persoonalla. Työ ja asiakkaat herättävät monenlaisia tunteita ja voivat olla mielessä työn ulkopuolellakin. Työn rajaaminen niin käytännön ajankäytön kuin oman mielen tasolla on suuri haaste. Moni kamppailee kysymyksen kanssa: mikä on riittävän paljon.

Koulutus piirtää esiin kuvaa kuntoutustyön kuormitustekijöistä ja niiden vaikutuksista kuntouttajan hyvinvointiin ja kokemukseen työn mielekkyydestä. Koulutus antaa työkaluja nostaa omaa tietoisuuden tasoa suhteessa omaan työhön ja sen kuormitustekijöihin ja siten keinoja pitää huolta tärkeimmästä pääomasta: omasta työkyvystä.

Koulutus toteutuu etäyhteydellä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää täältä.

Koulutuksen aikataulu:
Perjantai 29.9.2023 klo 9-16 (lounastauko 45 min noin klo 11.30/12, muuten vain lyhyitä taukoja)

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Kuntoutusalan ammattilaiset

Kouluttaja: Heli Isomäki, psykologi, neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian tohtori

 

 

 

 

 

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 225 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen: Kuntoutustyön kuormitustekijät ja kuntouttajan hyvinvointi 29.9.2023

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862