Hae

Kiintymyssuhteen merkitys asiakastyössä


30.03.2023

Etäkoulutus

Koulutusiltapäivä etäyhteydellä torstaina 30.3.2023 klo 12.30-15.30

Kiintymystyylimme viittaa tapaan, jonka avulla olemme elämän uhkaavissa tilanteissa oppineet selviytymään ja palauttamaan turvallisuuden kokemuksemme. Kiintymystyylin synnyttämien selviytymisstrategioiden ymmärtäminen, sekä asiakkaidemme kohdalla että itsessämme, voi auttaa meitä luomaan luottamuksellisemman asiakassuhteen ja tuomaan työskentelyymme terapeuttisia tavoitteitamme edistävää syvyyttä.

Koulutusiltapäivän tavoite on käydä läpi kiintymysteoriaa käytännönläheisellä tavalla, pohtia miten voimme hyödyntää ymmärrystämme omasta ja asiakkaan kiintymystyylistä ja liittää tämä ymmärrys terapiatyöskentelyn arkeen esimerkkien avulla.

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Kuntoutusalan ammattilaiset

Kouluttaja: Nina Pyykkönen, psykoterapian erikoispsykologi PsL, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti, työnohjaaja, ekoterapeutti ja joogaopettaja

 

 

 

 

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 125 € + alv 24 %
Normaalihinta 150 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen: Kiintymyssuhteen merkitys asiakastyössä 30.3.2023

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862