Hae

Kehity kirjaamisessa!


04.10.2019 - 05.10.2019

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Käytännönläheiset koulutuspäivät kuntoutusalan ammattilaisille – teemoina toimintakykyajattelun ja ICF-luokituksen hyödyntäminen kirjaamisessa sekä rakenteinen ja ammattinimikkeistöjen mukainen kirjaaminen.

Koulutuksen tavoitteena on yhteisen keskustelun ja harjoitusten kautta löytää näkemystä toimintakyvyn kirjaamiseen. Kirjaamisessa tarkastellaan toimintakyvyn kuvaamisen ja arvioinnin sekä asetettujen tavoitteiden kirjaamista omassa työssä ja esimerkiksi tietojärjestelmissä. Edellisiin liittyen kerrataan lyhyesti ICF:ää luokituksena ja viitekehyksenä sekä kuinka toimintakykyajattelusta voisi löytää työkalun oman työnsä kehittämiseen.

Kehity Kirjaamisessa! 4. 5.10.2019 Ohjelma

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä

 

Kohderyhmä: Kuntoutusalan ammattilaiset

Kouluttaja: Erja Kaakkuriniemi, ohjaava kuntouttaja, ICF-kouluttaja, fysioterapeutti YAMK, AmO, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

 

 

 

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille 300 € + alv 24 %
Normaalihinta 340 € + alv 24 %
Hinta sisältää koulutuksen ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Kartta latautuu...