Hae

Kättä pidempää – helppojen apuvälineiden käyttö puheen kuntoutuksessa ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA


07.05.2021

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Puheterapeuteille suunnattu käytännönläheinen koulutus, jossa opetellaan helppojen apuvälineiden, kuten käsien, vibrojen ja purutuubien, käyttöä puheen kuntoutuksessa.
Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta!

Aihe pohjustetaan anatomian ja sensoriikan perustiedoilla – miksi tehdä – minkä jälkeen harjoitellaan pareittain/pienryhmissä apuvälineiden käyttöä – mitä tehdä. Jos aiempien koulutusten anti on jäänyt vähälle käytölle, tässä on tilaisuus harjoitella kädestä pitäen.

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä, mutta otathan huomioon, että kokemus käytännön harjoittelusta on silloin erilainen.

Päivän teemat:

  • Puheen kannalta oleellisimmat lihakset ja niiden toiminta
  • Sensoriikan merkitys kuntoutuksessa
  • Eriytymisen portaat
  • Sopivien apuvälineiden valinta ja tavoitteiden asettaminen
  • Apuvälineiden käyttö
  • Lähiympäristön osuus apuvälineillä kuntoutettaessa

 

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

 

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Kohderyhmä: Puheterapeutit

Kouluttaja: Annukka Kuutsa, FM, puheterapeutti, työnohjaaja (STOry)

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

 

 

 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 200 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %
Hinta sisältää lähiopiskelupäivän, opiskelumateriaalin sekä lounaan ja kahvitarjoilut.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Kartta latautuu...