Idiopaattinen skolioosi ja harjoittelu

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
Kartta sivun lopussa »

Uusi kaksipäiväinen koulutus skolioosista ja skolioosin hoidosta fysioterapiassa. Pääpaino on aktiivisissa harjoitteissa ja omaharjoitteiden ohjauksessa.

Koulutuksen sisältö:

Teoria:

• Skolioosin teoreettista taustaa
  • Spiraalistabilaatio (SPS) -metodi ja sen periaatteet; esimerkkejä skolioosista eri ikäluokissa ja niiden hoitosuunnitelmista

Käytännön harjoittelu:

• Spiraalistabilaatio harjoitteet osa 1 ja harjoitteiden avustus ja korjaus
  • Manuaalisia hoitoja tukevia tekniikoita
  • Spiraalistabilaatio harjoitteet osa 2
  • Skolioosin hoitoa tukevat jooga -tyyppiset harjoitteet
  • Kävely harjoittelumuotona ja sen yhteys skolioosiin

Koulutuspäivien aikataulu: ma 25.5. klo 9.00-16.30 ja ti 26.5. klo 8.30-16.00. Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä.

Lue Merjan artikkelit aiheesta:

Lapsuus- ja nuoruusiän skolioosiin tehokasta hoitoa ilman veistä, Epressi 1/2019

Selkärangan skolioosi, Hieroja-lehti 3/2019

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit

Merja Soanjärvi, ft, OMT

Kouluksen laajuus:
1 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 390 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ilmoittautuminen:
Idiopaattinen skolioosi 25.-26.5.2020

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386