Hae

Haasteena vaikea kipu -ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA


26.10.2020

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Käytännönläheinen teemapäivä vaikeasta kivusta fysio-, toiminta-, puhe- ja psykoterapeuteille, sekä lääkäreille. Kouluttajina Jukka Pekka Kouri ja Hannu Luomajoki.

Haasteena Vaikea Kipu KOULUTUSESITE 26.10.2020

Kivun yleisyys ja määritelmät, patofysiologiaa. Aivot ja kipu. Neuropaattinen kipu, CRPS. Lääkkeiden käyttö, lääkkeettömät hoitokeinot. Käytännön demonstraatio.
– kipulääkärin ja fysioterapeutin näkökulmat-

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Kouluttajat:
Jukka Pekka Kouri, Fysiatrian erikoislääkäri, kipulääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys.
Hannu Luomajoki, FT, ft, OMT, fysioterapian professori.

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit, toimintaterapeutit, puheterapeutit, psykoterapeutit, lääkärit.

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko 0400-737 256, mari.visakko@kuntoutuskouluttajat.fi

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille: 250 € + alv 24 %, normaalihinta: 275 € + alv 24 %. Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut ja opiskelumateriaalit.

Ilmoittautuminen:
ilmoittaudu koulutukseen

Kun ilmoittaudut Kipu-koulutukseen 26.10, saat Peiliterapia -koulutuksen 27.10.  -20% alennuksella.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.


Kartta latautuu...