Hae

Haasteena vaikea kipu, OULU


25.11.2019

Huom! Ennakkotiedosta poiketen koulutus on Oulussa.

Käytännönläheinen teemapäivä kivusta fysio-, toiminta-, puhe- ja psykoterapeuteille, sekä lääkäreille. Kouluttajina Jukka Pekka Kouri ja Hannu Luomajoki.

Kivun yleisyys ja määritelmät, patofysiologiaa. Aivot ja kipu. Neuropaattinen kipu, CRPS. Lääkkeiden käyttö, lääkkeettömät hoitokeinot. Käytännön demonstraatio.
– kipulääkärin ja fysioterapeutin näkökulmat-

Haasteena Vaikea Kipu KOULUTUSESITE 25.11.2019

Kouluttajat:
Jukka Pekka Kouri, Fysiatrian erikoislääkäri, kipulääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys.
Hannu Luomajoki, FT, ft, OMT, fysioterapian professori.

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit, toimintaterapeutit, puheterapeutit, psykoterapeutit, lääkärit.

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko 0400-737 256, mari.visakko@kuntoutuskouluttajat.fi

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille: 225 € + alv 24 %, normaalihinta: 255 € + alv 24 %. Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut ja opiskelumateriaalit.

Ilmoittautuminen: https://fysi.crmieportal.com/public/events/165300

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Helmikuun koulutusryhmän palautteista poimittua:  (keskiarvo 9,31)

Oli todella hyvä kun oli etukäteistehtävä! Näin tuli paneuduttua aiheeseen tarkemmin ja oli paremmin orioitunut tulevaan!
Olisin kaivannut hieman enemmän suoraan fysioterapeuteille annettuja ohjeita/vinkkejä fysioterapiaan ja keskustelua Laserista vähän enemmän. JiiPee sanoi, että hänen kokemuksensa on 20 vuoden takaa eikä hän ole edelleenkään vakuuttunut laserin tehosta. kuulijoiden kommentteja olisi ollut mielenkiintoista kuulla… Muuten kaikinpuolin onnistunut koulutus; kiitos teille

 

Miellyttävä vuorovaikutuksellinen tilanne, jossa tuntui, että kaikki oppivat toisiltaan.
Hyvä päivä ja aineisto sopi hyvin täydentämään jo aikaisempaa tietämystäni sekä tuli muutama uusi infopäivityskin samalla.
Koulutus oli kattava ja vie minua töissäni eteenpäin. Ainoastaan kehitettävää näkisin powerpoint-esitysten selkeyttämisessä ja näin saksaa taitamattomana saksa vähemmälle 🙂 Kouluttajat olivat huumorintajuisia ja kouluttautujia osallistavia, sekä kertoivat käytännön esimerkkejä ja kokemuksia. Se oli ainakin minulle oppimiskokemuksena tärkeää. Kiitos!
Muuten loistava, mutta tila oli jäätävän kylmä.
Mukava ja rento ilmapiiri. Päivä meno nopeasti ja oli mielenkiintoinen.