Hae

Haasteena spastisuus neurologisessa kuntoutuksessa


05.10.2023 - 06.10.2023

Kuntoutuskouluttajat Pasilankatu 14 00240 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Koulutuksen tavoitteena on syventää fysio- ja toimintaterapeuttien ymmärrystä spastisuudesta, ja antaa työkaluja spastisuuden arviointiin, mittaamiseen ja terapiaan.
Ohjelma: Haasteena Spastisuus 5. 6.10.2023

Suosittelemme tähän koulutukseen lähiosallistumista, mutta halutessaan voi osallistua myös etäyhteydellä. Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Etäosallistumisesta voit lukea lisää täältä.

Kohderyhmä:
Fysio- ja toimintaterapeutit

Kouluttajat:
• Sarianna Savolainen,  ft, TtM      • Helena Mäenpää, lastenneurologian Ayl, LT, FT, kuntoutuksen erityispätevyys
• Tommi Lehto, fysioterapeutti

Koulutuksen laajuus:
1 op,  sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät.

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi
tai puhelimitse Mari Visakko p. 0400 737 256

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 500 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Ilmoittautuminen: ILMOITTAUDU TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Edellisen koulutusryhmän (2/2023) palautteita (kokonaisarvosana 9,1):

Kiitos koulutuksesta! Pidin koulutuksesta ja sen sisällöstä todella paljon. Kouluttajat osasivat selittää vaikeaa asiaa ymmärrettävästi ja osaavasti. Oli erityisen mukavaa kuulla käytännön kokemuksia kentältä, mikä on toiminut ja mikä ei välttämättä. Lisäksi materiaaleissa mainittu tutkimuksia, joihin voi palata ja hyödyntää käytännön työn tukena.

Olisi ollut mukavaa, jos kouluttaja Helena olisi voinut olla jakamassa asiantuntemustaan vaikka koko päivän Sariannan kanssa!

Helena esitti asian todella hienosti selkokielellä, oleelliset hyvät asiat, hyviä esimerkkejä.

Sariannan opetus oli myös selkeää, olisimme kaivannut häneltä enemmän käytännön esimerkkejä esim. potilastapausten videoinnin avulla.

Kaiken kaikkiaan hyvä koulutus.

Asiantuntevat kouluttajat, “maanläheinen” lähestymistapa, rento ja hyvä meininki 🙂
Vaikeasta aiheesta tehty helposti seurattava kokonaisuus, kiitos!
Koulutus oli oikein hyvä. Sain työkaluja spastisuuden tutkimiseen ja arviointiin ja keinoja sen ennaltaehkäisyyn ja siihen vaikuttamiseen. Asiaa käsiteltiin monipuolisesti ja kouluttajat osasivat esittää asian ymmärrettävästi. Käytännön harjoittelua oli riittävästi ja kouluttajilta sai palautetta ja hyvät ohjeet niiden toteuttamiseen. Asiaa käsiteltiin sekä lapsi- että aikuisasiakkaiden näkökulmasta. Ennakkotehtävän olisi voinut antaa vähän aiemmin. En ehtinyt videoida omaa kuntoutujaani koska meillä ei ollut terapiakertaa ennen tehtävän palauttamista.

 

 

Koulutuksessa yhdistyi teoria ja käytäntö hyvin yhteen. Koulutus antoi paljon oppia ja uusia ideoita käytännön työhön. Kiitos paljon loistavasta koulutuksesta!
Kiitos paljon! Oli oikein antoisat kaksi päivää.
Koulutus oli kattava paketti spastisuuden hoidosta. Mukavasti sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä. Spastisuuden hoidon terapiamenetelmät käytiin mielestäni melko nopeasti, niihin olisin voinut paneutua vielä lisää. Toki aika oli rajallinen, että ehkä menetelmiä pitää vain sitten treenata käytännön työssä itse lisää.

Karttaa ei ole saatavissa