Hae

Geriatrisen kuntoutuksen erityisosaajakoulutus, mod I/IV, ETÄOSALLISTUMINEN MAHDOLLISTA


19.10.2020 - 21.10.2020

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Geriatrisen Kuntoutuksen Erityisosaaja 2020 2021 , Koulutusesite

Geriatrisen kuntoutuksen erityisosaajakoulutus on fysio- ja toimintaterapeuteille suunnattu täydennyskoulutuskokonaisuus: 4 moduulia, yhteensä 12 lähiopetuspäivää. Lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäisen opiskelun osuus: ennakkotehtävät joka moduulille ja koulutuksen aikana suoritettava laajempi kehittämistehtävä. Lähiopetuspäivien aikana suoritetaan myös Dementiatyön passi® sekä muistikuntoutusryhmien vetämiseen pätevöittävä MuistiKUNTO® -ohjaajakoulutus.

Koulutuksen tavoitteena on päivittää ja syventää terapeutin osaamista ikääntyneiden kuntoutuksessa: luvassa on uusin tieto ja osaaminen huippukouluttajilta.  Koulutus sisältää teorialuentojen lisäksi käytännön harjoittelua.

Koulutuksen järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy yhteistyössä Suomen Fysiogeriatria Oy:n kanssa.

Etäyhteydellä osallistuminen

Koulutuksen hinta on sama lähi- ja etäosallistujille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu samasta ilmoittautumislinkistä. Tiedustelemme osallistumismuotoa lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Etäyhteydellä osallistuminen tapahtuu Zoom Cloud Meetings -sovelluksella ja tarkemmat ohjeet toimitamme ennen koulutusta. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voit myös käyttää erillistä kuulokemikrofonia. Etäyhteyden testaaminen on mahdollista ennen koulutusta.

Koulutuksen aikataulu ja sisältö

Moduuli I:  19.-21.10.2020 (ma-ke) (3 pv)
Teemat: Ikääntyminen, lääkitys, tule-ongelmat, kivun hoito, palvelumuotoilu, huimaus ja tasapaino.

Ohjelma Mod I Geriatrisen Kuntoutuksen Erityisosaajakoulutus 2020 21

Moduuli II: 30.11.-2.12.2020 (ma-ke) (3pv)
Teemat: Ravitsemus, potilassiirtojen ergonomia, liikunta ja ikääntyneet, arki- ja kotikuntoutus, mieli ja psyykkinen vanheneminen, lantionpohjan toimintahäiriöt, psykofyysinen fysioterapia.

Moduuli III:  18.-20.1.2021 (ma-ke) (3 pv)
Teemat: Dementiatyön passi, muistikuntoutusryhmät

Moduuli IV:  15.-17.3.2021 (ma-ke) (3pv)
Teemat: Osteoporoosi, musiikki muistisairaan kuntoutuksessa, affolter-terapia, mobiililaitteet ja teknologia, etäkuntoutus, moniammatillinen yhteistyö.

 

 

Koulutuksen laajuus:
6 op, sisältäen lähiopiskelua 96 tuntia (12 pv) sekä itsenäisen opiskelun tehtävät ja työssäoppimisen moduulien välissä.

Osallistujat: Fysio- ja toimintaterapeutit, max. 25 osallistujaa

Koulutuksen hinta/moduuli:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 765 € + alv 24 % (3 pv).
Normaalihinta 825 € + alv 24 % (3 pv).
Koulutus laskutetaan moduuleittain. Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit. Koulutukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin neljään koulutusmoduuliin.

Ilmoittautuminen: https://fysi.crmieportal.com/public/events/168882
Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko, p. 0400 737 256.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Kartta latautuu...