GAS-menetelmän perusteet

31.05.2022

Etäkoulutus

Koulutus on täynnä (päivitetty 29.4.2022). Voit ilmoittautua varasijalle ilmoittautumislinkin kautta.

GAS-menetelmän perusteet kaikille kuntoutusalan ammattilaisille! Koulutuspäivän tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää GAS-menetelmän periaatteet ja osaa hyödyntää menetelmää tavoitteiden asettamisessa.

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä ja koulutus sisältää mm.
▪ GAS-käsitteet
▪ Tavoitteiden laatiminen
▪ Tavoitteen tunnistaminen
▪ Tavoitteen nimeäminen
▪ Indikaattorin valinta
▪ Asteikon laadinta
▪ Tavoitteen tarkistaminen ja tyypilliset virheet
▪ Kuntoutuksesta sopiminen
▪ Tavoitteiden saavuttaminen
▪ T-lukuarvo ryhmien kuntoutuksen tuloksellisuuden vertailussa
▪ Omat tavoitteeni -lomake (GAS1)

Koulutuksessa on myös pienryhmäharjoituksia GAS-tavoitteiden laadinnassa.
Osallistujille annetaan ennakkotehtävä, joka on edellytys osallistumiselle.
Ryhmäkoko on maks. 30 henkilöä.

Aikataulu: Ti 31.5.2022 klo 9.00-15.00, reaaliaikainen osallistuminen välttämätöntä, koulutusta ei tallenneta.

Katso ohjeet etäosallistumiseen: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

Kohderyhmä:
Kuntoutusalan ammattilaiset ja alan opiskelijat

Kouluttaja:
Esa Bärlund,
ft, TtM, Turun amk

Kouluksen laajuus:
0,5 op sisältäen etäkoulutuksen ja itsenäisen opiskelun tehtävät

Kuntoutusyrittäjien jäsenhinta 150 € + alv 24 %, normaalihinta 170 € + alv 24 %. Opiskelijahinta -50% (ilmoittautuessa kirjaa viite-kenttään “opiskelija”)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen GAS-perusteet koulutukseen 31.5.2022

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi  tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

GAS-menetelmän perusteet -koulutus soveltuu kaikille kuntoutusalan asiantuntijoille!

Kouluttajana GAS-kouluttaja Esa Bärlund Turun ammattikorkeakoulusta.