Hae

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 – virtuaalitapahtuma: Kuntouttava arki


24.03.2022 - 25.03.2022

Virtuaalitapahtuma

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtuma toteutetaan 24.-25.3.2022 (to-pe) virtuaalitapahtuma. Teemana on Kuntouttava arki.  Luvassa korkeatasoista ammatillista koulutusta fysio- ja toimintaterapeuteille sekä muille kuntoutuksen ammattilaisille. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Ohjelma muodostuu yhteisistä luennoista ja valinnaisista rinnakkaisohjelmista. Tapahtuma on kokonaisuudessaan tallenteena katsottavissa 7 vrk tapahtuman jälkeen – näin pääset halutessasi katsomaan kaikki rinnakkaisohjelmat.

Virtuaalitapahtuma toteutetana kokonaan verkon välityksellä. Etäyhteys toteutetaan ProspectumLIVE -virtuaalitapahtumapalvelun avulla. Tapahtuma kuvataan Helsingissä studiossa ja jokainen osallistuja saa tapahtumaan henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääsee liittymään tapahtumaan tietokoneen tai älylaitteen kautta. Tarkemmat ohjeet liittymiseen saat lähempänä tapahtumaa.

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -koulutuksen laajuus yhteensä 1 op sisältäen kaksipäiväisen tapahtuman rinnakkaisohjelmineen ja pre-webinaarit.

Katso tapahtuman omat sivut ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/fysioterapia-ja-toimintaterapia-2022/