Hae

Fysioterapeutin suoravastaanotto – päivityskoulutus


14.11.2022 - 15.11.2022

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

“Ammattitaidon ylläpitämiseen tulee vuosittain olla 10 koulutuspäivää ja näistä 3-5 päivää tulee kohdentaa tehtävään liittyvään koulutukseen.” (Suomen Fysioterapeutit ry)

Nyt Kuntoutuskouluttajat ry tarjoaa suoravastaanotto-toimintaan liittyvää kertaus- ja päivityskoulutusta kahden päivän sisällöllä. Suoravastaanoton päivityskoulutus on tarkoitettu kaikille suoravastaanottokoulutuksen käyneille osaamisen päivittämiseen. Ensimmäisenä päivänä keskitytään kaularanka ja yläraaja -sisältöihin, toisena päivänä teemana on alaselkä ja alaraajat. Myös keskustelua aiheesta “Mitä uutta tutkimukset ovat tuoneet käytänteisiin vai ovatko”?

Kouluttajina Nina Saarikivi, ft, OMT; Matti Kauppinen, ft, OMT ja Mika Ulaska, ft, OMT.

Voit esittää myös etukäteen kouluttajille omia svo-koulutuksen päivitystarpeitasi osoitteella eira.karvonen@kolumbus.fi. Ne huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.

LÄHIKOULUTUS, ei etäosallistumismahdollisuutta!

Koulutuksen kohderyhmä:
Suoravastaanottokoulutuksen käyneet fysioterapeutit, max. 20 osallistujaa.

Kouluttajat: Nina Saarikivi, ft, OMT; Matti Kauppinen, ft, OMT ja Mika Ulaska, ft, OMT

Koulutuksen laajuus: 1 op, sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävän

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta: Kuntoutuskouluttajien suoravastaanotto-koulutuksen käyneille 400 € + alv 24% ja muille osallistujille 500 € + alv 24%

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautuminen:
Suoravastaanotto, päivityskoulutus 14.-15.11.2022


Kartta latautuu...