Faskian perusteet toimintaterapeuteille

17.11.2021

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Manuaalinen tutkiminen ja faskiakäsittelyt yläraajan toiminnan näkökulmasta

Jarmo Ahonen on jo vuosia kouluttanut fysioterapeutteja suositussa faskiakoulutuksessa ja on nyt rakentanut toimintaterapeuteille suunnatun koulutuksen faskioista ja faskiakäsittelyistä yläraajan toiminnan näkökulmasta. Koulutus soveltuu hyvin myös muille kiinnostuneille kuntoutusalan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Koulutuksen teemat:

• Manuaaliset tutkimiset ja faskiakäsittelyt sekä harjoitteluterapiaa yläraajalle
  • Yläraajan normaali toiminta;
    – hartiarengas ja sen suhde kaularankaan ja rintarankaan
    – olkanivelen haasteet
    – kyynärnivelen rooli
    – ranteen ja sormien toiminta ja kuntoutus

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä, mutta otathan huomioon, että kokemus käytännön harjoittelusta on silloin erilainen. Parhaimman annin saat paikan päällä osallistuen. Katso tiedot etäosallistumiseen: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/koulutukset/etaosallistuminen/

Huom! Koulutus on jäsenetukoulutus, jolloin Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenille koulutus on edullisempi. Jos et vielä ole Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen, mutta kiinnostunut liittymään, pääset tästä linkistä tutustumaan Kuntoutusyrittäjät ry:n muihinkin jäsenetuihin.

Kohderyhmä: Toimintaterapeutit ja muut kiinnostuneet kuntoutusalan ammattilaiset ja opiskelijat

Kouluttaja: Jarmo Ahonen, ft, pilateskouluttaja

Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

Ilmoittautuminen: Faskian perusteet toimintaterapeuteille 17.11.2021

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 200 € + alv 24 %
Normaalihinta 250 € + alv 24 %
Hintaan sisältyy lounas ja kahvitarjoilut.